11 noţiuni Fund-amentale despre referendumul pe tema familiei tradiţionale

 1. În noua definiţie a familiei intră, după caz, la Anexa 1- poştaşul, electricianul şi instalatorul şi, la Anexa 2, secretara şi colega de birou.
 2. În noua definiţie a familiei, actul sexual se va rezuma la o singură poziţie, cea clasică, altfel se va înfiinţa o poliţie a sexului, care va căuta amatorii de 69 sau 22.
 3. Una din puţinele perversiuni acceptate în familiile tradiţionale va fi sexul anual.
 4. În închisori, se va înlocui săpunul solid cu unul lichid, iar alifiile vor fi considerate marfă de contrabandă, supuse reglementărilor codului penal.
 5. Noua definiţie a familiei va scoate soacra din ecuaţie şi, după caz, şi nevasta, cea din urmă putând primi suspendări pe perioade determinate, funcţie de nivelul de decibeli.
 6. Făcăleţul, mătura etc. vor fi considerate obiecte de cult în noua familie, iar ambii soţi vor primi un GPS la ceremonia de cununie.
 7. Divorţul, în noua formulă, se va face doar cu acordul scris al amantei sau amantului.
 8. În noua formulă a familiei, la vârsta de pensionare, se vor acorda pensii speciale şi sporuri pentru cei care au supravieţuit mai mult de 50 de ani cu acelaşi partener.
 9. După noul referendum se va verifica cu atenţie numărul de „intrări” în viaţa monahală ale călugărilor sau măicuţelor, după caz.
 10. În cadrul familiei rome, după referendum, va fi introdus în constituţie termenul de „familie tradiţională preşcolară”.
 11. La stânele tradiţionale se va verifica cu atenţie dacă tradiţiile pastorale coincid cu noile tradiţii constituţionale, genuncherele devenind interzise.

de Homo Alone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *