19 lucruri care s-au petrecut în timpul partidei de… fotbal România – Muntenegru

 1. România va juca, începând de anul viitor, în grupa Oceaniei, alături de Vanuatu, Papu şi Kiribati.
 2. Muntenegrenii au vrut să joace la Sălaj, pentru a se simţi confortabil, jucând într-o zonă la fel de mare ca propria ţară.
 3. Rezultatul partidei a fost contestat la CCR de către Klaus Iohannis, pe motiv că nu a fost consultat în prealabil.
 4. Viorica Dăncilă şi-a cerut scuze pentru gafa de acum o lună şi le-a oferit tricouri jucătorilor cu mesajul „From Kosovo… with Love”.
 5. O grupare haştag a fost oprită la intrarea în stadion; aceştia voiau să profite de ecoul din tribune, care dă o rezonanţă specifică sloganului metafizic „Muie PSD”.
 6. De plictiseală, la stadion, fără suporteri şi cu un meci anost, jandarmii s-au bătut între ei, formând două echipe.
 7. Gabriela Firea a invitat-o, la finalul meciului, pe Simona Halep pe stadion, să-i înmâneze cheia oraşului Ploieşti şi a fost tare mândră că nu mai fost huiduită.
 8. În a doua repriză, un jucător român a ieşit din propria noastră jumătate şi a făcut un dribling.
 9. După 40 de minute de meci, portarul muntenegrean şi-a întrebat colegii când începe meciul.
 10. Doi fundaşi muntenegreni au plecat acasă dezamăgiţi după meci, pentru că şi-ar fi dorit să vadă şi ei pe viu cum arată jucătorii români.
 11. În minutul 60, arbitrul a arătat 3 cartonaşe galbene unor jucători care se jucau pe tabletă.
 12. În minutul 53, echipa medicală românească a intrat pe teren pentru că un jucător de-al nostru nu se mai ridica; a fost însă suficientă o cafea tare pentru a-l trezi.
 13. Casele de pariuri din Europa au mărit miza în eventualitatea vreunei victorii a naţionalei României în următorii 25 de ani.
 14. La returul meciului, s-a căzut de comun acord ca cele 2 porţi să fie montate una lânga alta în acelaşi teren şi echipele să joace „Obligatea”.
 15. Cea mai urâtă accidentare a avut-o un jucător muntenegrean care bătea un Out. S-a împiedicat de scaunul pe care stătea tuşierul şi şi-a rupt 3 coaste.
 16.   Un oficial al FRF a crezut că România joacă un meci de la Mondiale şi a căutat, pe harta lumii, pe ce continent se află Muntenegru; Viorică Dăncilă râdea de se prăpădea.
 17. Liviu Dragnea a venit singur la meci pentru că, în jurul stadionului Ilie Oană, nu sunt locuri de joacă pentru copii.
 18. Primul şi singurul gol al partidei a fost înscris în minutul 75 de un copil de mingi; golul a fost anulat pe motiv de offside.
 19. La finalul meciului, fostul antrenor de anul trecut, Christoph Daum, a întrebat de ce a fost demis.

de Sebastian DinUzină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *