Gheorghe Gheorghiu: La Râmnicu Vâlcea, deşi din partide diferite, primarul municipiului şi preşedintele CJ colaborează pentru binele locuitorilor

Prezent miercuri, în cadrul emisiunii „Prietenii de la 10”, la Radio România Actualităţi, celebrul artist Gheorghe Gheorghiu a vorbit despre recentul concert pe care l-a susţinut la Râmnicu Vâlcea, în faţa a peste 2000 de fani.

„Am avut o vară plină, turneele de pe litoral, programul de la Cireşica dar nu pot să nu menţionez şi recentul concert pe care l-am susţinut la Râmnicu Vâlcea, pe platoul central, unde au fost prezenţi peste 2000 de spectatori. A fost o reală plăcere să văd atâta lume, într-un oraş foarte frumos. Vreau să spun că e de salutat un exemplu aş putea spune, faptul că la Vâlcea, deşi primarul municipiului şi preşedintele Consiliului Judeţean sunt din partide diferite, am remarcat acolo o colaborare foarte bună şi asta este spre binele locuitorilor”, a precizat Gheorghiu.

Pe 2 septembrie, începând cu ora 20.45, în Scuarul Mircea cel Bătrân din centrul Râmnicului s-a desfășurat un concert susţinut de cunoscutul interpret de muzică folk Gheorghe Gheorghiu. În cadrul evenimentului derulat sub genericul „Dacă Dragoste nu e, nimic nu e!”, râmnicenii s-au putut bucura de creaţiile care l-au consacrat pe Gheorghe Gheorghiu, dar şi de piese mai noi ale bardului braşovean.

foto Curierul de Vâlcea

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *