Drumurile de interes local din Alunu, curățate și reamenajate

În numai doi an de mandat, administrația locală a comunei Alunu a lucrat la proiecte care să îmbunătățească infrastructura și condițiile de viață ale comunității. Printre acestea se numără : 8,5 km drumuri forestiere, 8,5 km drumuri de tarla, 9,8 km modernizare drumuri, amenajare bază sportivă, Centru social Igoiu, reabilitare școală și grădiniță Coltești.

Primarul Cristian Birăruți spune că s-a lucrat intens la proiecte, deoarece fosta administrație nu a lăsat niciun proiect, iar cele actuale care sunt în derulare vor schimba cu mult imaginea localității. Până la începerea efectivă a șantierelor, echipa din primărie a înlocuit 5 km de conductă la alimentarea cu apă, din cei 43 km, conductă prost realizată și se lucrează intens la pietryuirea drumurilor sătești, în urma ploilor abundente.

Edilul a mai declarat că  ”…în catunul Ciocănari după defrișarea vegetației crescută pe marginea drumului a urmat reprofilarea șanțului , a drumului și dintr-o potecă a apărut un drum pe care se poate circula . Totul este să vrei , să te dedici muncii și scopului pe care dorești să îl împlinești . Am pornit pe un drum care implică slujire , dăruire , acțiune și devotament pentru comuna în care m-am născut . Și doresc să vă spun că nimeni nu mă va putea opri să îmi împlinesc visul de a vedea comuna Alunu printre cele mai frumoase comune . După multă muncă și după mii de tone de pământ carate, am terminat o parte din drumul cătunului Săcăriște, din satul Bodești . Acest drum se află și in proiectul propus pentru a fi asfaltat și urmează alt cătun numit Ciocanari , iar la începutul lunii iulie, am amenajat drumul din cătunul Cornet( mina )și Râpi.”

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *