La Glăvile se construiesc două poduri

Glăvile, până nu demult o comună fără utilități și fără infrastructură, are implementate proiecte care vizează modernizarea, dezvoltarea și, implicit, ridicarea standardului de viață și confort al comunității.

16 km de rețea de apă potabilă, 6,5 km rețea de canalizare, grădiniță nouă, DC 93 – Glăvile – Cireșoaia a fost asfaltat, se lucrează la construcția unui pod peste pârâul Olteanca, în punctul Chituci, iar acum primarul Iustin Duicu s-a implicat și a reușit să aducă fonduri pentru situații de urgență și pentru construcția podului din satul Glăvile, peste pârâul Pesceana, în punctul ”La Dispensar”.

 

”Am primit 12,5 miliarde lei, bani pe situații de urgență pentru construcția podului peste pârâul Pesceana, din punctul La Dispensar. Acum lucrăm la documentație și vom scoate la licitație construcția acestuia. Lucrările la celălalt pod, cel peste pârâul Olteanca, din punctul Chituci și care asigură accesul în satul Jarustea, sunt în proporție de 80 la sută. Mai avem un proiect pe GAL, cu fonduri europene, respectiv achiziționarea unui utilaj cu dotările aferente, iar pentru satul Olteanca, din buget local, se vor introduce doi kilometri de rețele de apă și canal.”, a conchis Iustin Duicu.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *