Un parc elegant cu locuri de joacă moderne a fost amenajat în Băbeni, al treilea oraş din Vâlcea

Băbeni, al treilea oraş ca mărime din Vâlcea, deja emite pretenţii de urbanism de top, cu precădere prin ultimele lucrări ale administraţiei. Lucrări care vin să omogenizeze toată structura acestui oraş, atât în cartierul „Blocuri”, cât şi în zona centrală, unde prinde contur un parc deosebit, cu alei, cu locuri de joacă moderne, cu alei, iluminiat, vegetaţie ornamentală.

Se poate spune că parcul orăşenesc devine un adevărat punct de atracţie al oraşului, loc de promenadă pentru localnici, unde primarul Ştefan Bogdan, spune că este doar un prim pas.

„Acest parc va fi extins şi sper că obtuzitatea consilierilor PNL de a bloca crearea unei zone de agrement va fi depăşită. Politica dusă fanatic şi doar de dragul de a fi contra nu trebuie să prejudicieze interesele cetăţenilor. Aici în zona parcului, vom avea o parcare asfaltată, ne gândim şi acest pod de intrarea să fie deosebit, vom vedea unde va fi amplasată zona de alimentaţie publică. Tot în zona centrală avem în program amenajarea pieţei, pentru că suntem al treilea oraş ca mărime, nu doar ca populaţie ci şi ca PIB din Vâlcea şi se înregitrează nu vreau să exagerez, şomaj zero iar numărul agenţilor economici este în continuă creştere”, precizează edilul din Băbeni.

În cartierul Blocuri deja lucrările de infrastructură au dat roade. Printre blocuri au fost amenajate trotuare, foişoare, fântâni publice, parcări de reşedinţă, spaţii verzi şi locuri de joacă.

Cartierul a devenit unul modern, o zonă civilizată iar locuitorii nu mai trăiesc în „Kandahar”, aşa cum era denumit pe vremuri acest perimetru.

Totodată se lucrează din plin la asfaltarea următoarelor artere:  Aleea Brutăriei, Dealul Grecilor, Râioasa, Brâncuşi, Braia, Berbeniţei, Dejului, Morii, Oromului, Primăverii, Rovinei, Sondelor, Ţarinei, Târgului, Aleea Ioneşti.

AP

 

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *