Dezastru electoral pentru liberali la Ocnele Mari: Primarul Pătru coboară la 9% şi PNL la 12%

Un recent studiu efectuat în luna aprilie 2018 în oraşul Ocnele Mari arată că PNL şi actualul primar sunt creditaţi cu cele mai mici şanse pentru un nou mandat în fruntea primăriei oraşului sării.

Este pentru prima dată când un edil ajunge în doar 2 ani de mandat să coboare la cea mai slabă cotă de popularitate, populaţia fiind la un pas de revoltă împotriva unui primar care „nu a făcut nimic” după cum se arată în argumentaţie, deşi câştigase alegerile pe un val de simpatie extrem de mare, în 2016.

Astfel dacă duminică ar avea loc alegeri la Ocnele Mari, Remus Sasu (ALDE) ar obţine 47% dintre sufragii, Petre Iordache (PSD) ar lua 42% iar Mihai Pătru puţin peste 9%. La nivel de partide, PSD ar lua 52%, ALDE 18% iar PNL 12%, aceste cifre arătând un dezastru pentru liberali, partid evident tras în jos de prestaţia managerială slabă a edilului Pătru.

Scandalul doctorului Pietraru nu a făcut decât să coboare definitiv cota de popularitate a edilului Pătru şi doar un miracol ar mai putea să-l mai salveze şi să-l pună în cărţi pentru un nou mandat.

Lipsa strategiilor de dezvoltare, niciun proiect implementat, infrastructura la pământ, scandalurile din primărie, acuzaţiile de nepotism sunt printre reproşurile aduse lui Mihai Pătru, ceea ce demonstrează proastă inspiraţie a liderilor judeţeni PNL în 2016 când au mers pe mână tânărului tehnician veterinar.

AP

 

One comment

 • Cecile C.

  Caderea dramatica a mafiei portocalii este rezultatul minciunilor din campania electorala dar si neputintei lui mihaita si a lui abacel. Cum sa faci ceva cind nu te duce mintea decit la hotii.
  Interesant de aflat cum de isi construieste veterinarul casa chiar in usa Primariei si cine lucreaza in acest zile la aceasta. Sa fie oare chiar cei care au contractate lucrari cu Primaria?
  Nu se poate ca din „coitele” de la posibilii vieri , nenorociti pe viata , poate sa apara o asemenea cazemata.
  Cine este curios sa afle poate informeaza si votantii din Ocnele Mari.
  Interesant de stiut si cu citi ani poate fi recompensat primarelul tigaita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *