Investiții mari în infrastructura comunei Oteșani

De un an de zile, în comuna vâlceană Oteșani este un șantier continuu. După introducerea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare, din această vară vor începe și construcția a două poduri  pârâul Luncavăț, în punctul Vâlculești, satul Cârstănești și extinderea, reabilitarea ansamblului școlar Cârstănești.

Primarul Mircea Oprișor spune că, în vară vor începe și aceste investiții, iar acum lucrează la un alt proiect, pentru reabilitarea dispensarului medical, proiect cu fonduri europene, care va fi depus prin Grupul de Alianță Locală.

”Un alt proiect foarte important pentru localitate care a fost depus la AFIR, pe măsura 7.2, în valoare de 1 milion de euro și a fost eligibil la limită, privește modernizarea drumurilor în toată localitatea. Este vorba de circa 12 kilometri de ulite și drumuri vicinale.  De asemenea, am mai primit  finanţare pentru extindere, reabilitare, anvelopare termică, modernizare și dotare Ansamblu școlar Cârstănești. Vom semna contractele de finanţare, după care, potrivit legislaţiei vom derula toate etapele execuţiei acestor investiţii, iar în vară vom da ordinul de începere al lucrărilor”, a concluzionat Oprișor.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *