Senatorul Romulus Bulacu, un individ cu Futurism Incert, se vru Turist în România Futuristă

După ce descoperi evident prin paginile noastre, faptul că Vâlcea a fost subiectul revistei Washington Post, senatorul Bulacu de Vâlcea, căruia futurologii politici îi previn un futurism politic încert după 2020, prin parlamentul României, aşadar Bulacu se trezi din nou căutător de imagine falsă prin întrebări turistice despre România Futuristă.

Află el că nu ştiu care nemţi au scos România de pe harta turistică a lor (mă rog semnă o interepelare mediocră de din vale de Vaideeni), exact precum s-a băgat în seamă la uşa Primăriei din Voineasa, neştiind de fapt nici acolo cum stau lucrurile cu pârtia, dar la nivel de împăunat e primul.

Noi nu ştim cum face senatorul cu Futurism Politic Incert de le are cu turismul pentru că nu a călcat în viaţa lui la 2 primari PNL care se străduie de ani buni să facă turism la ei în ogradă. Brezoiul şi Călimăneştiul sunt două orăşele care aşteaptă de la deputaţii de galben măcar un sprijin real într-o strategie unitară care să facă măcar la Vâlcea un turism de calitate. Nu mai spunem de Vaideeniul de baştină, unde primăria este într-un galop evident pentru o recunoaştere turistică şi pentru ca împreună cu Horezu să cucerească munţii de la la cota 1.600.

Chestii concrete pe care turistul nefuturist politic Bulacu le-ar putea face foarte bine în ideea de construcţie a unei strategii turistice locale. Că până la nemţi te mânâncă futuriştii bade Bulacule. Călimăneştiul, Brezoiul, Mălaia, Loviştea, Govora cea pustie, zone PNL cu potenţial turistic uriaş au nevoie de o gândire, de o strategie pe turism şi de un real sprijin de la parlamentari.

Dar Futurologia nu iartă, iar Bulacu trebuie să ştie proverbul că Futurologi sau nu Futurologi, vremea Senatului trece…dar măcar e bine, senatorul cu Futurologie politică incertă se întoarce înapoi la Fabrica de Perne, lucrul pe care de altfel îl face bine.

În politică. de la fabrica lui de perne, a împrumutat doar un prost obicei…Trezitul brusc din somn sau vorbitul în somnul politic.

De Francis Fuku Mama…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *