Gălăţenii de la Dynamic Selling Group au cumpărat Ramplast (pachetul nr 6 Oltchim)

Oltchim îi vinde lui Dynamic Selling Group, cu 2,6 milioane de euro, divizia Materiale de Construcţii Ramplast, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB). 

„Societatea informează acţionarii şi pe cei interesaţi că Adunarea creditorilor Oltchim din data de 26 februarie 2018 a aprobat oferta şi contractul de vânzare de active cu privire la Pachetul operaţional 6-Divizia Materiale de Construcţii Ramplast, încheiat între Oltchim, în calitate de vânzător, şi Dynamic Selling Group, în calitate de cumpărător, inclusiv preţul tranzacţiei”, se arată în anunţul de pe site-ul BVB, potrivit Agerpres.

Preţul tranzacţiei reprezintă echivalentul în lei al sumei de 2,6 milioane euro, la care se adaugă TVA aplicabilă.

Valoarea acţiunilor Oltchim a scăzut de la începutul anului cu 13,49%, iar în ultima săptămână cu 3,47%, la 25 de bani.

Dynamic Selling Group este cel mai mare producător și distribuitor de profile și accesorii pentru prelucrarea tâmplăriei PVC din România.

„De-a lungul timpului, produsele noastre au adus un impact pozitiv în viața multor oameni, atât intermediari cât și beneficiari. Acest lucru este confirmat și de relațiile de lungă durată pe care le avem cu clienții și furnizorii noștri, precum și de certificările obținute la nivel internațional.

În prezent, activăm pe teritoriul României, prin cele 8 depozite proprii cât și prin intermediul celor 7 distribuitori. Oferta noastră cuprinde toata gama de profile ecologice Ramplast, primul profil PVC 100% ecologic din S-E Europei, încă din 1996.

Am avut mereu așteptări mari, atât pe plan intern cât și pe plan extern, astfel încât Dynamic Selling Group a devenit un BRAND foarte apreciat și LIDERîn domeniul său de activitate, deoarce și-a ținut PROMISIUNILE fața de partenerii săi. Produsele distribuite de noi au un impact pozitiv în viața oamenilor, lucru confirmat și de certificările obținute la nivel internațional.

„Misiunea noastră este să oferim, în primul rând, CALITATE, la un preț corect.”, spune directorul companiei Cristian Stoleru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *