Victor Stănculescu: Adi Buşu a coborât lupta politică la un nivel mult prea jos atacându-l pe primarul de la Oteşani

Liberalul Victor Stănculescu suţine într-o declaraţie de presă, că Adi Buşu, vicepreşedintele ALDE al Consiliului Judeţean Vâlcea, „stă prea mult la birou şi nu se deplasează aproape deloc în teritoriu, iar acest lucru îi afectează serios nu doar condiţia fizică, ci şi percepţia asupra realităţii”.

Unul dintre argumentele sale este faptul că, pe nepusă masă, Buşu a început să-i atace haotic pe primarii PNL, uitând că, la început de an, comunităţile locale aşteaptă de la judeţ sprijin concret, nu înjurături şi bălăcăreală.

„Domnul Adrian Buşu  Dacă şi-ar fi făcut temele, vicepreşedintele ALDE ar fi ştiut ce sume derizorii a alocat Consiliul Judeţean localităţii Oteşani. Ar fi ştiut că, deşi nu a fost sprijinită, administraţia de acolo a realizat investiţii importante în infrastructură şi, la ora actuală, are proiecte europene de 4,5 milioane de euro. Este mai mult decât penibil din partea domnului Buşu că se grăbeşte să arunce cu noroi în oameni, în loc să ia la pas comuna Oteşani şi să nu mai vorbească în necunoştinţă de cauză”, a reacţionat Victor Stănculescu.

Consilierul PNL a mai spus că Buşu „a minţit cu nonşalanţă” şi atunci când a afirmat că ar fi încercat să-l ajute pe primarul Mircea Oprişor, dar acesta ar fi refuzat dialogul.

„Cu regret, constat că marele domn Buşu nu se pricepe în Consiliul Judeţean decât să-i facă umbră unui alt mare conducător, Costi Rădulescu. Când domnul Rădulescu spune o glumă, chiar şi proastă, domnul Buşu râde. Când Costi Rădulescu îşi suflă nasul, domnul Buşu scoate repede batista. Sunt un fel de Pic şi Poc, dar nu de la bloc, ci de la Consiliul Judeţean Vâlcea. Faptul că domnul Buşu lasă să se înţeleagă şi insistă că, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean, a încercat să-i ofere ajutor primarului de la Oteşani arată că domnul Buşu minte sau este incompetent. Dacă tot stă neclintit în biroul de la Consiliul Judeţean şi nu se deplasează în teritoriu, eu îi recomand domnului Buşu să citească măcar hârtiile care îi trec prin faţă. Şi dau un exemplu recent: pe 9 ianuarie 2018, primarul Mircea Oprişor a transmis o solicitare la Consiliul Judeţean, comunicând sumele de care are nevoie pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală. A cerut fonduri pentru şcoli, punţi şi drumuri. Deocamdată, nu a primit niciun feetback. Nici nu mă miră. Iată, domnul Buşu spune că primarul din Oteşani nu vrea să fie ajutat, când acesta chiar luna trecută a solicitat fonduri de la Consiliul Judeţean. Este regretabil că oameni ca domnul Buşu ajung în funcţii de conducere şi Puterea le suceşte minţile!”

AP

One comment

 • Cecile C.

  Ride ciob de oala sparta. Nu ca vicele busu ar fi o somitate , dar sa nu uitam cine este victor stanculescu. Un mincator la umbra altui delator , respectiv nasul sau.
  Busu sau marele domn cum ii spune victor ingurgitatorul de alcool si-a dat proba maiestriei intr-o emisiune televizata cind a recunoscut ca este varza. Nici macar murata ci alterata. Dar daca vedem cine ii plimba plasa marelui busu nu ne mai mira nimic. Moderatorul emisiunii din bun simt a trecut sub tacere atitudinea de rahat a vicelui sa nu-i puna in valoare nepriceperea.
  Doamne ! Cine conduce judetul.
  Acest vice ca si celalalt vice dar si ca presul CJ nu au ce cauta acolo pentru ca sint nevinovati.
  Politic. Pentru ca in rest au vinovatii care sa-i rasplateasca cu multi ani.
  Cit despre victor , gura sparta , nu este nimic de spus pentru ca este un zero barat parvenit
  si manipulat de nasul la fel de penal.

  Asa ca atit victor cit ci busu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *