Micul cartier de „zgârie nori” din Râmnic, o zonă căutată de cei care doresc o locuinţă

Nu mai este deja niciun secret pentru nimeni faptul că, în Râmnicu Vâlcea, de 2 ani se construieşte. Se investeşte la nivel imobiliar masiv, peste 2.500 de apartamente este numărul recepţionat într-un an jumătate, iar estimările indică o dinamică pe măsură pentru intervalul următor.

Din punct de vedere al dinamicii imobiliare, Râmnicu Vâlcea este pe locul 12 la nivel naţional, imediat în siajul oraşelor mari şi campion în judeţele Olteniei, fiind imediat după Craiova.

Deşi dinamica imobiliară în zona suburbană se află abia la început, dată fiind lipsa utilităţilor (a canalizării cu precădere), Râmnicul se urbanizează accelerat în fosta zonă rurală Ostroveni Sat şi se concentrează pe zona centrală şi pericentrală. În acest ritm, afirmă specialişţtii, în următorii ani, sunt şanse pentru dezvoltarea unor noi ansamble de locuinţe spre Copăcelul, Căzăneşti şi Troianu, Goranu, după ce aria strict orăşenească va fi acoperită.

Zona Libertăţii rămâne în topul preferinţelor celor care doresc un apartament nou, micul cartier de „zgârie nori” (P + 14 plus penthouse) aflat pe faleza râului Olăneşti devenind o atracţie imobiliară.

Aici, investitorul Romeo Iliescu lucrează la finisajele celui de-al 3-lea bloc turn, urmând ca, în această primăvară, să completeze acest cvartal cu un al 4-lea turn. Rata de ocupare a noilor apartamente este una foarte mare, cererea fiind în creştere şi în rândul celor care doresc să renunţe la un apartament în vechile blocuri socialiste pentru un apartament nou, cu un spaţiu generos.

„Preţul reflectă calitatea. Toate apartamentele sunt dotate cu ultimele sisteme de încălzire, geamuri, gresie, faianţă, băi. Am vrut calitate şi nu lucruri îndoielnice. Asta este garanţia lucrărilor efectuate în cadrul companiei. Mai mult, ţin foarte mult la calitatea lucrătorilor, am oameni profesionişti şi vreau ca acest mic cvartal să fie un model. Şi nu  mă refer doar la blocuri, ci la parcul dintre ele, parcarea, zona de plimbare. Totul e strict securizat, pentru ca aceia care locuiesc aici să aibă parte de un climat de confort şi siguranţă”, spune Romeo Iliescu.

Apartamentele din micul cartier de zgârie nori pleacă de la 44.000 Euro, 90 mpc, 3 camere sau 59.000 de euro, pentru 130 mp, 4 camere.

Dezvoltatorul  si-a început activitatea în construcţii imobiliare în anul 2007.

  1. Primul proiect imobiliar a fost realizat pe str. Republicii, nr. 35, Rm. Vâlcea – 24 de apartamente şi 3 spaţii comerciale.
  2. Al doilea proiect a fost realizat pe str. B-dul Tudor Vladimirescu, nr. 54B, Rm. Vâlcea – 26 de apartamente şi 2 spaţii comerciale.
  3. Al treilea proiect a fost realizat pe str. Intrarea Pribeanu, nr. 2, Rm. Vâlcea – 35 de apartamente.
  4. Cel mai recent este renumitul proiect care ne reprezintă, cel mai extins ansamblu rezidenţial din Râmnicu Vâlcea: RO1 – RO8.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *