Primăria Pietrari va achiziționa un buldoexcavator

Ultimul proiect pe care l-a accesat primăria comunei Pietrari, prin Grupul de Acțiune Locală (GAL), a fost pentru achiziționarea unui utilaj necesar pentru diverse lucrări edilitare. Primarul localității, Nicolae Moraru, spune că această achiziție este necesară pentru comună, deoarece fiind prevăzut cu lamă și cupă, va fi folositor la deszăpezire, decolmatarea șanturilor, reparații drumuri, etc.

Nicolae Moraru, primarul comunei a precizat faptul că ”la finele anului s-au făcut reparații de drumuri și pietruiri pe drumurile din câteva cătune, respectiv Coastele Cernii, Bucheni și Valea Școlii, de aceea, buldoexcavatorul este foarte necesar într-o localitate. Achiziția se face prin GAL, cu fonduri exuropene și se ridică la suma de 60 mii de euro.” Totodată, în acest an, in localitate vor demara lucrări la modernizarea și dotarea dispensarului uman, se va construi un pod din beton armat 3×21 m, peste pârâul Otăsău, în punctul la Miroiu-Coastele Cernii și se va reabilita școala gimnazială. Toate aceste obiective se vor realiza cu fonduri guvernamentale și au o valoare totală de 6.903.795 lei.

Claudia POPA

One comment

  • Salomia Bobeica

    Felicitări domnule primar!Aveti inițiative foarte importante pentru comunitate si stiu ca punerea lor în practică este foarte grea.Sper sa aveti oameni harnici în primărie care sa se implice efectiv alături de dvs.Pentru următoarele alegeri va recomand sa o luati in echipa dvs.pe doamna Iulia Manu,pt.ca nu va exagerez cu nimic este un om excepțional!Un an bun si mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *