De multe ori, părinţii îşi pregătesc copiii drept pradă pentru pedofilii zilelor noastre

Sunt tatăl unui băieţel şi sunt printre părinţii conservatorii care inistă să-i prelungească mult, cât se poate de mult copilăria, să rămână încă în lumea lui Tweety şi Sylvester, deşi are 9 ani. De aceea mă ia cu „întunericime” în faţa ochilor când văd cazul unui pedofil, această monstruozitate a naturii, o anomalie genetică, pe care aş dori-o eradicată radical, dacă s-ar putea, încă din stadiul de fetus…

Numai că sunt şi părinţii care parcă dinadins şi cu o nonşalanţă sau o inocenţă greu de definit îşi cresc copiii de parcă i-ar pregăti pradă pentru aceşti monştri.

Am fost la zeci de serbări şcolare sau de grădiniţă şi m-am crispat la cum arătau fetiţele de pe scenă. Nu înţelegeam rostul rujului, al rimelului, al vestimentaţiei mature pentru nişte gândăcei de 5, 6 anişori. Pentru mine, fetiţele sunt fetiţe şi băieţei sunt băieţei, adică îngeri din basme. Au toată viaţa înainte să devină bărbaţi sau femei! De ce părinţii insistă să-şi îmbrace oare aceste fetiţe ca pe nişte viitoare cocote?

Este o modă a VIP-urilor, a vedetelor TV de mici, a solistelor. Am văzut la aceste fetiţe gesturi mature, de femei mari. Iar mamele din mulţime radiau de fericire. Unde sunt prinţesele şi crăiesele din Arabella noastră? Acum ne pregătim pentru a fi Lady Gaga, încă de la 5 ani.

Nu ştiu, poate sunt eu prea vechi şi îmbătrânit şi nu îl învăţ pe fi-mio să fie gigolo, şmecher de cartier, dandy cu freze în 15 feluri. Eu îl vreau copil şi dacă s-ar putea l-as vrea copil toată viaţa.

În fine, nu sunt de acord cu forţarea notei, cu împingerea limitelor copilăriei în jos, pentru aducerea maturităţii prea devreme. De aceea hormonal copii noştri devin prea repede adulţi, menstruaţia deja e la pubertate iar mamele minore devin o regulă.

Da, din păcate, zeci sau mii de copii, sunt astfel aruncaţi pe piaţă în calea prădătorilor pedofili, cu ştiinţa noastră, cu bravada noastră de a ne echivala fetiţele nu cu Alba ca Zăpada, ci cu nu ştiu ce fotomodel în vogă, la doar 5, 6 anişori.

De aceea spun că nu ar fi rău să respectăm destinul nostru de om, aşa cum este el, să ne mai roşim ca adolescenţi când oferim o floare, să mai facem un „trozbal” în spatele blocului şi sticluţa să rămână cel mai indecent joc jucat vreodată.

Din păcate, vorbesc prostii, lumea a evoluat în altă direcţie, numai eu parcă mă încăpăţânez să rămân pe locul copilăriei noastre frumoase. Aşa că părinţi nu vă despuiaţi copiii de mici…lăsaţi-i să se despoaie ei singuri când vor fi mari…

Liviu POPESCU

One comment

  • Aurora

    Sunt total de acord cu ce ati scris! Din pacate asa considera unii ca trebuie sa arate copiii lor si nu sunt putini.Daca creste ceva in Romania ,este numarul parvenitilor care nu au nici macar o elementara cultura sau o bruma de modestie.Dar in ceea ce priveste pedofilii,sa stiti ca ei nu fac diferente de clasa! De la bieti copii sarmani pana la ce vedem , la copiii de bani gata,pedofilii nu fac discriminari.Cred ca un popor fara educatie isi va pierde identitatea iar sacalii vor profita! Inca nu e prea tarziu sa se schimbe ceva , dar nu mai e o chestiune de ani ci de luni ,saptamani sau chiar zile!Domnia legii si reeducarea dar cu cine conduce acum , ma tem ca si maine va fi prea tarziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *