Cum și-au petrecut ziua şi masa de Crăciun vedetele politice ale Vâlcii

 1. Constantin Rădulescu l-a rugat pe Scarlaciuc să filmeze doar ciorba de lobodă şi jumările şi apoi a sunat-o pe Simona să-i conceapă un comunicat de presă.
 2. Lucian Rădulescu a fost, ca de obicei, la sediul partidului, unde pregătea alegerile parţiale din Prundeni, Dăeşti, Tomşani şi… pardon.
 3. Cristian Buican a consumat aperitiv brânză, apoi ciorbă de brânză cu oaie, tochitură de brânză cu oaie şi desert de brânză cu caş. A băut apoi un un kil de cheag şi a mai înjurat 2 ziarişti.
 4. Daniela Oteşanu a servit masa de Crăciun cu oglinda în faţă şi cântarul sub masă; la un moment dat s-a decis să şi mănânce.
 5. Eugen Neaţă s-a pozat prima dată cu răciturile, apoi cu 2 sarmale, cu o tobă, iar la desert deja scrisese 2 amendamente.
 6. Bogdan Matei şi-a scris la masa de Crăciun comunicatul de presă în care deja menţionase că sărbătoarea l-a surprins alături de „domnul deputat, domnul preşedinte, domnul senator, domnul primar”.
 7. Ovidiu Popa a dorit să sărbătorească masa de Crăciun alături de iubita sa. Era cât pe-aci, numai că, la un moment dat, a apărut soţul…
 8. Dumitru Lovin s-a costumat în Moş Crăciun pentru cei doi copilaşi, Remusică şi Adiţă, şi le-a promis că, dacă vor fi cuminţi, vor primi şi alte funcţii în anul care vine.
 9. Remusică a spus că el vrea trenuleţul de primar, că s-a plictisit de maşinuţa de bibliotecar, şi, în acest sens, s-a decis să-l invite şi el pe Pomohaci, ca un criteriu pentru îndeplinirea visului.
 10. În seara de Crăciun, Buşu s-a tuns zero, sperând şi el în miracolul sărbătorilor.
 11. Mircia Gutău a trebuit ca, toată seara de Crăciun, să răspundă la mailurile lui Pomohaci şi să-l determine pe fostul popă să înţeleagă totuşi că e familist şi că soţia sa este de neînlocuit.
 12. Vasile Cocoş a trebuit ca, în seara de Crăciun, să explice doamnei toate numele şi numerele de spiriduşe din agenda telefonică.
 13. Romulus Bulacu i-a cerut stelei magice ca măcar în 2235 să-i dea puterea de a se impune în faţa lui Cristi Buican.
 14. Victor Stănculescu a sărbătorit un an de când a reuşit să se răzgândească de 2 ori în privinţa calităţii de consilier judeţean, realizând că moşul e… roşu.
 15. Victor Popescu s-a rugat la moş Crăciun ca la CCR să fie trântită legea ANI prin care se modifică regimul incompatibilităţii parlamentarilor.
 16. Victor Giosan a mai scris o teorie despre „universalismul pandant al sărbătorilor exhaustive ale Crăciunului alterat de PSD” şi a mai câştigat 2 fani pe FB: o intelectuală de 82 de ani din Tetoiu şi o doctoriţă văduvă de 76 de ani din Govora.
 17. Prefectul Florian Marin a consumat doar apă, ceea ce este cu adevărat un miracol de Crăciun.

de Hugo CaltaBoss 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *