Vandalism la catedrala din Ostroveni

De curând renovată, catedrala din Ostroveni, lăcaş de cult situat în parcul Ostroveni a fost vandalizată, nişte derbedei au considerat că este mai la înemână să-i scrie frustrările pe zidurile bisercii.

Nimeni nu te obligă să fi un om credincios sau să faci parte din fanii preoţimii dar un lăcaş de cult, din câte ştim este Casa Domnului.

„În calitate de administratori ai acestui oraș, ne-am dat interesul să creăm în jurul Catedralei din Ostroveni un parc frumos, util atât copiilor cât și adulților. Am investit și în lăcașul de cult, înfrumusețând biserica pe dinafară cu fonduri deloc puține. Pe 3 decembrie urma să inaugurăm aceste investiții, în prezența IPS Varsanufie și a părintelui Ion Dincă. Niște derbedei ( nu pot să-i numesc altfel ! ) au murdărit zidul bisericii , proaspăt renovat . Să le fie rușine !”, spune viceprimarul Eusebiu Veţeleanu.

Din păcate nu vor putea fi prinşi aceşti derbedei dar asta denotă că mai este un procent bun din populaţia oraşului care nu a ieşit încă din Epoca de Piatră.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *