3 noi curse ale operatorului de transport ETA leagă Râmnicu Vâlcea de Faurecia

Operatorul de transport public din Râmnicu Vâlcea, ETA are 3 noi trasee care leagă municipiul de zona industrială Budeşti şi care acoperă astfel tot oraşul şi asigură transportul salariaţilor spre şi dinspre Faurecia.

Cele 3 trasee au fost aprobate luni în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean acestea adăugându-se astfel altor aproximativ 10 trasee judeţene care deservesc agentul economic din localitatea Budeşti.

Cele trei curse vor opera pe traseul Bujoreni – Faurecia Budeşti, Nord – Gară – Faurecia Budeşti şi Nord – Faurecia Budeşti.

Întrebat despre o posibilă renaştere a economiei vâlcene, date fiind aceste aspecte, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu spune că semnalele sunt pozitive iar rodul investiilor publice şi private din anul 2017 din judeţ îşi vor vedea roadele începând de anul viitor.

„Mulţi au observat există o dinamică a pieţei muncii în judeţul Vâlcea. Faptul că mai mulţi operatori de transport atât privaţi cât şi operatorul public din Râmnic au primit licenţe pentru aceste curse vine să confirme că există o dezvoltare pe orizontală în urma unei investiţii private. Vâlcea a beneficiat în acest an de un aport uriaş financiar în investiţii publice, atât din fonduri guvernamentale, vezi PNDL2 cât prin fonduri europene, prin POR, ceea ce va duce cu siguranţă la dezvoltare accelerată a mai multor industrii conexe acestor investiţii publice. Da, revenind la cursele spre Budeşti, mă bucură şi uşor uşor se vede cum se reînnoadă industria vâlceană de această dată pe mai multe paliere şi cu o ofertă mult mai mare decât în urmă cu ceva ani iar asta se traduce prin locuri de muncă şi pe viitor în salarii competiţionale. Eu am încredere în viitorul acestui judeţ”, ne-a declarat preşedintele CJ Vâlcea.

Judeţul Vâlcea a beneficiat în acest an de fonduri uriaşe de investiţii publice în infrastructură, urmând ca anul viitor să înceapă execuţii de reabilitare a majorităţii drumurilor judeţene atât prin PNDL 2 cât şi prin POR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *