Un deputat FDGR din Sibiu (Ganţ) vrea mai degrabă autostrada Sibiu – Braşov decât Sibiu – Piteşti

Inamicii Autostrăzii Sibiu – Piteşti se pare că sunt şi pe lângă noi şi nu doar incompetenţii de la Bucureşti.

Astfel un deputat minoritar, un anume Ovidiu Ganţ, vede mai importantă legarea Braşovului de Occident decât legarea Piteştiului sau a Ţării Româneşti de Ardeal şi implicit de Occident. Iar într-o conferinţă de presă îţi expirmă delirul cu privire la acest aspect spunând că are el „impresia” că această autostradă Sibiu – Braşov va fi mai repede realizată decât cea care să lege Dacia sau Fordul de restul lumii.

Credem că mai important decât legarea saşilor pe autostradă, e mai importantă legarea Bucureştiului, a Piteştiului, a Râmnicului de Ardeal şi apoi de Europa. Nu spunem că nu ar fi bine ca toate oraşele mari să fie legate prin şosele de mare viteză dar, când lucrurile par să intre într-o oarecare normailitate, se trezeşte câte un Ganţ de ăsta, ajuns în parlament, prin vot din oficiu să dea el axe principale de infrastructură.

„Autostrada Sibiu – Brașov mi se pare un proiect economic fundamental, pentru că pe de-o parte leagă Brașovul de occident, Brașovul fiind un important centru comercial al României și pe de altă parte, invers, scurtează drumul de la Sibiu la București pentru că eu cred că mult mai repede se va construi Sibiu – Brașov decât Sibiu Pitești”, zice Ganţ ăsta, deputat de pe la  Sibiu

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *