Râmnicu Vâlcea va avea cel mai mai frumos Târg de Crăciun din ultimii 27 de ani

Râmnicu Vâlcea va avea unul din cele mai frumoase Târguri de Crăciun, după cum promit auutorităţile, folosind astfel spaţiul generos pe care îl oferă platoul pietonal de „La Ceas”.

„De altfel împodobirea oraşului a început încă de acum 2 săptămâni. Arterele principale ale oraşului vor fi ornate astfel încât să oferim farmec sărbătorile de iarnă. Fiecare cartier va avea însă parte de acest spectacol de lumini. Însă centrul municipiului va fi cu adevărat ceva deosebit, ce nu a avut poate niciodată Râmnicu Vâlcea. Vom avea cu adevărat un Târg de Crăciun aşa cum vedeam în alte părţi şi dacă ne uitam cu invidie la Sibiu de exemplu, îmi permit să spun, că din acest an, vor veni ei la noi”, spune primarul Mircia Gutău.

Vineri, în zona centrală au demarat operațiunile de așternere a stratului suport pentru patinoarul aritificial ce va funcționa în cadrul Târgului ”Decembrie Magic”, iar în perioada imediat următoare va demara montarea căsuțelor în care își vor desfășura activitatea comercianții.

Şi tot începând de vineri, 10 noiembrie, în Scuarul Mircea cel Bătrân a fost dată în folosință o rețea wi-fi pentru conectarea la Internet vizitatorilor principalei piețe publice a Râmnicului. Hotspot-ul ”Primăria Râmnicu Vâlcea” poate fi folosit de oricine, fără parolă și fără vreo limitare de timp, fapt care va spori atractivitatea zonei centrale, recent modernizate.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *