Senatorul Goţiu nu a putut dormi pe Valea Oltului şi nu a avut la el nici bere îndeajuns

Citesc mirat o postare a unui individ suspect de somnoros, suspect de vamaiot, suspect de încasator de pumni prin studiouri paladiste unu’ care uită că Cioloşul său a dormit precum alţii pe autostrada neamului.

E vorba de fotogenicul Goţiu pe care l-a trezit din adormire traficul blocat de pe Valea Oltului, neştiind că vâlcenii au atâtea sudălmi în cerul gurii asupra întregii clase politice inclusiv a acestui individ fancy, genul hater sau mă rog o formă de protointelectual de week-end, de Cărtureşti.

Nea Goţiu se trezi astfel în faţa oglinzii din baie şi, după, o voluptoasă iubire de sine, (nu vă gândiţi la prostii), vorbim doar de un banal narcisism ecvestru, începu să care pumnii spre Vâlcea şi vâlceni, înjurându-ne autorităţile statului care nu i-au dat şi lui voie să meragă mai repede pe poteca Văii Oltului obligându-l să adulmece gambele neepilate ale călugăriţelor vesele din Turk Parking.

Aşa cum spusărăm mai sus, noi oltenii de nord, ne-am băgat şi îndoit-o de mă mir cum nu a avut orgasm clasa politică românească de atâta coitum, cu privire la autostrada neamului mă-sii de incompetenţi ce sunt, toţi de 27 de ani. Inclusiv domnul Ioniţă de la Rutieră sunt convins că adoarme noaptea cu rugăgiunea construcţiei autostrăzii care ar salva pachiderme senatoriale de pierdut somnul de veghe în lanul de secară de pe Valea Oltului.

Noi îl rugăm pe nea Goţiu să mai aibă din când în când întâlniri amoroase cu Mirel Palada, de genul sado-maso politic, că poate de la al treilea pumn sintactic se va trezi morfologic şi la propriu şi la figurat şi va spune celor de la Ministerul Transporturilor să grăbească naiba odată drumul ăsta peste munţi.

Zău, până atunci, când privesc mamuţii ăştia de la usereu, mai că-mi vine mie să plâng banii lui Soros, stricaţi ca orzul pe nacote intelectualo-metafizice-snoabe de prin părţile Vămii Vechi.

de Statu-n Palmă Pumn-n Bot

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *