În Râmnicu Vâlcea va fi amenajat cel mai modern Complex Cultural-Sportiv din Oltenia

Râmnicu Vâlcea va avea anul viitor cel mai modern complex sportiv-cultural din  Oltenia, prin modernizarea „Arenelor Traian”, proiectul fiind deja avizat, urmând ca într-o lună să fie scos la licitaţie.

„Anul viitor pe vremea asta, spun eu, vom avea finalizat acest proeict de modernizare a unul complex sportiv-cultural care a fost cândva o zonă de agrement pentru râmniceni. Totul va fi modernizat. Vom avea o arena modernă cu tribune, unde se pot practica atât sporturi, cât si concerte, se pot monta piese de teatru sau film. Alături vor fi terenuri multifuncţionale, locuri de joacă, parcări. Va fi demolat în zilele următoare şi zidul de beton care desparte de Casa Sindicatelor. Aşa cum am promis, vom dezvolta un complex cultural -sportiv de care să fim mândri”, spune primarul Mircia Gutău.

De 27 de ani, Arenele Traian au fost lăsate de izbelişte, cel mai mare complex sportiv din Râmnicu Vâlcea arată, în prezent, ca o mare groapă de gunoi, plină de câini maidanezi, de drogaţi, de mizerii, cu garduri rupte… Amfiteatrul este plin de bălării şi gunoaie şi complet nefuncţional.

Complexul a fost ridicat în anii 80 şi a găzduit peste 20 de ani, competiţii sportive şi concerte sau festivaluri – Cenaclu Flacăra, Constelaţii Rock, etc.

Proiectul de reabilitare este deja realizat, cel în noiembrie-decembrie va fi organizată licitaţie şi se preconizează ca în toamna viitoare să fie finalizat.

AP

12 comments

 • Cecile C.

  Nu cred in promisiunile actualului edil si echipei lui , dar asteptam sa se confirme.
  Doamne ajuta si da-le minte. Nu sa minta bine.

 • Sisi

  Mă tot întreb câți ani trebuie să mai treacă pentru reabilitarea zonei unde se afla unitatea militară de la Vlădești?!!!! Este un dezastru în zonă!!!!

 • Ar fi foarte bine daca domnul Mircia Gutau ar putea face ceva !

 • Trusca constantin

  Fiind un fost sportiv,știe (primarul) știe cu ce se ,,mananca” sportul si va face ce promite.

 • Nu conteaza

  Daca il amenajeaza ca pe centru cu lucruri de proasta calitate (pavele,scara rulanta,vegetatia etc).,va maminca creierul votantilor sa il mai voteze.Habar nu aveti ramnicenilor ce este adevarata calitate a proiectelor,va multumiti cu putin si prost iar acesti mafioti isi umple buzunarele cu spagi pe seama proiectelor.TREZITIVAAAAAAAA FRATILOR.E totul cenusiu si urat in acest oras cind am venit dupa un timp de trait in Munchen Germania.Cereti calitate,corectitudine si nu va multumiti cu putin.EDILII SUNT SLUGILE VOASTRE

 • Animati de innoire scormonim prin imprejurimi si idealuri si ,iata, dupa neinspirata daramare a garii apare o stringenta ,o agora a carei deviza sa fie imprumutata de la Jocurile Olimpice:”CITIUS,ALTIUS,FORTIUS!”Locatia este acum imperiul nepasarii pe langa care n-a mai trecut de 27 de ani niciun edil fidel al orasului ,dar daca a intrat in vizorul primarului precis va straluci ,mai ales daca intrun coltisor al complexului se va construi un mic DOM al napastuitilor sortii carora li se va acorda sarcina de a pazi Arenele alaturandu-li-se deviza lui Carol I :”Totul pentru tara,nimic pentru mine”,

 • E vreme pentru toate, Regretatul Octavian Paler ne asigara de aceasta prin poezia „”Avem timp”Oare o fi timp si fonduri si iscusinta si dorinta sa se mai construiasca un edificiu asermeni vechi gari?Trecem prin vremi fel de fel ,categorisite ca bune ,ca rele ;vremea confirmarii, vremea dispretului Noi trecem,timpul este implacabil si ne asteapta sa fim innoitori respectand niste reguli vechi ,sfat dat astazi de site-ul Resurse crestine ,Mana Cereasca Zilnica si Cantari in Noapte.”SA LUAM AMINTE,fratilor !SLAVA,CELUI de SUS si intre oameni BUNAVOIRE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *