Pasajul Tudor Vladimirescu din Râmnicu Vâlcea nu va fi finalizat la timp, susţine fostul primar PDL

Cea mai mare investiţie în infrastructură din Râmnicu Vâlcea, pasajul Tudor Vladimirescu, nu va putea fi finalizată la termen, urmând ca traficul auto să mai fie ‘perturbat încă trei ani’, a declarat luni, pentru AGERPRES, deputatul PDL Romeo Rădulescu.

‘După cum se prezintă azi execuţia, în nici un caz nu va fi gata la 1 decembrie, cum spune primăria. Lucrarea este din bani europeni deci nu poate fi prelungit termenul, acesta a mai fost odată prelungit ilegal, spun eu, cu şase luni. Primăria va trebui să găsească obligatoriu soluţii pentru că traficul auto va fi dat peste cap încă trei ani de acum înainte. Pentru că trebuie o nouă licitaţie, contestaţii etc. Şi asta durează, deci lucrările vor fi reluate poate spre finele anului viitor şi vom avea o nebunie chiar la poarta de intrare în Vâlcea. Din păcate, firma care a câştigat lucrarea a câştigat-o chiar prin acest criteriu: că va termina lucrarea într-un an. Dar de la spus la făcut e cale lungă’, a afirmat Rădulescu.

Reprezentanţii primăriei Râmnicu Vâlcea se declară surprinşi de declaraţia democrat-liberalilor, ‘mai ales că lucrarea a fost licitată şi adjudecată pe timpul mandatului de primar a lui Rădulescu’.

‘Nu ştim de ce vorbeşte domnul Rădulescu, modul de licitaţie şi adjudecarea s-au petrecut în mandatul său. Noi acum stăm şi căutăm soluţii pentru rezolvarea acestor situaţii. Vreau să spun că se fac zilnic vizite în teren, iar la ultima întâlnire s-au stabilit mai multe acţiuni importante. Astfel, s-a convenit ca, până la sfârşitul acestei luni, să fie montate ultimele grinzi din deschiderea 10, iar săptămâna viitoare să se realizeze zidul de sprijin dinspre podul peste Olt. Totodată, s-a mai stabilit planul cu toate lucrările de realizat până la viitoarea întâlnire de acest gen’, a declarat, pentru AGERPRES, viceprimarul Eduard Vârlan.

Pasajul Tudor Vladimirescu este cea mai mare investiţie în infrastructură din Râmnicu Vâlcea, pasajul asigurând fluenţa traficului dinspre Bucureşti spre centrul municipiului, prin traversarea căii ferate.

Investiţia se ridică la aproximativ 10 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *