Cristian Buican şi-a cusut himenul politic uselist sau îl plagiază pe Emil Boc?

Suntem în anul de graţie 2017, an care înregostrează poate cea mai spectaculoasă intervenţie chirurgicală din istoria politicii româneşti, an, în care unii de la PNL, mai ales Vâlcea, au reuşit să-şi coase himenul politic, Buican, fiind primul astfel de exemplar de fecior politic, resetându-i-se memoria în care s-a iubit cu PSD tip de 4 ani şi înjura la ciuma portocalie, declarând în conferinţe de presă despre criminalul guvern Boc.

Just a moment, în anul 2009, Guvernul Boc vine cu o lege prin care se interzice cumulul salariului de la stat cu pensia

„Guvernul are determinarea să meargă mai departe, pentru a putea să pună capăt acestui dezmăţ pe ban public. Ce vom face? Curtea a respins ordonanţa pe motiv de formă, spunând că Guvernul nu avea dreptul să emită ordonaţe de urgenţă în acest domeniu. Asta înseamnă că, practic, putem merge mai departe pe calea unui proiect de lege supus aprobării Parlamentului, lucru pe care îl vom şi face. Vom iniţia un proiect de lege prin care vom pune capăt dispreţului faţă de banul public, prin care vom interzice la stat cumulul pensiei cu salariul şi vom dezbate în procedură de urgenţă la Parlament. Guvernul va cere procedură de urgenţă la Parlament în vederea aprobării”, spunea în anul 2009, premierul Emil Boc.

Ce făcea atunci, domnul numit şi Cristian Buican, lider PNL, din gruparea de gherilă politică USL?

Buican USELISTUL, urla prin conferinţe de presă despre această măsură nedreaptă a „ciumelor portocalii”, măsură care interzice „profesorilor buni să rămână la catedră, actorilor buni să rămână pe scenă, medicilor bună să taie cu bisturiul,  după ce respectivele categorii profesionale din sistemul public împlinesc vârsta de pensionare”

Buican USELISTUL înfiera cu mânie toate aceste derapaje ale guvernului criminal pedelist, spunând că USL va aduce lapte şi miere şi va îndrepta aceste erori ale politicii PDL.

Buican USELISTUL alături de alţi penelisti USELIŞTI mergea seară de seară la mitingurile anti-PDL din faţa prefecturii lui Bebe Ungureanu, scandând împotriva cabinetului Boc şi Traian Băsescu, a PDL-ului. Dar ţinându-se de mână cu PSD Vâlcea. Alergau prin comune şi oraşe cu PSD Vâlcea, toată suflarea USELISTĂ era fericită că va pune capăt acestui guvern PDL – Traian Băsescu.

Citesc azi, în 2017 şi rămân siderat. Buican USELISTUL, ăla care îl alerga pe Romulus Bulacu cu plicul cu „incompatibilitatea” prin sala CJ Vâlcea, depune o petiţie în care cere legea lui Boc din 2009. Am crezut că am băut, că am fumat iarbă….că nu sunt normal, că ceva s-a întâmplat. Toţii useliştii de acum 3-4 ani, din PNL, sunt acum anti-PSD. Ce naiba s-a întâmplat? Cu o excepţie, Giosan.

Restul, după ce s-au pupat pe gură cu PSD timp de 4 ani, acum îl revigorează pe Boc.

De aceea, stau şi mă minunez de atâta feciorie politică la Buican sau câtă ipocrizie…mai bine spus!

Nu le e ruşine, un pic? Să copieze din scripturile „ciumei portocalii” şi apoi să spună că sunt ale lor?

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *