Canicula din Vâlcea face prăpăd la Băbeni şi Câineni! Victimele au deja IQ-ul căzut în cele 2 consilii locale

Da, aşa e! La peste 40 de grade, simţi cum neuronii sau, după caz, neuronul, dacă eşti consilier local la Băbeni, de galben, o ia razna, precum turometru’, se prăjeşte precum oul în tigaie sau oul… atunci când apare o femeie topless pe plajă… Sau, pardon, nu vorbim topless în casa liberalului de Băbeni.

Liberalii de la Băbeni nu iubesc femeile, nu le admiră, nu le vor în costum de baie, nu le vor răcorindu-se. Liberalii din Băbeni s-au călugărit, s-au bărbierit sau vor să piardă în mod ruşinos alegerile sau vor să rămână în Mano-sferă Onanică. Pentru că, din cauza arşiţei, au luat-o pe arătură, le-a plouat direct în gât, din lipsă de şepci, şi au votat, pe căldura asta, că nu vor piscină şi parc la ei în oraş.

Daa, nu vă miraţi, nu săriţi cu Xanax-ul, nu veniţi cu targa de la Drăgoeşti încă, deşi acesta e adevărul. În al 3-lea oraş ca mărime din Vâlcea, Băbeni, orăşel care, adunat cu Frânceşti, Şirineasa şi Mihăeşti, ar face vreo 20 de mii de suflete, administraţia locală a dorit să facă un complex de agrement, adică parc cu ceainării, cu arbori umbroşi şi un ştrand. Ca, la anul, canicula să se lupte cu frumoasele femei din Băbeni pe malul ştrandului… şi să piardă printre Munţii lui Venus.

Dar ţi-ai găsit! Fostul primar de Băbeni, berbantul şi pedantul, era să spun arogantul, dar mi-e jenă de Ştefan (fii-su), care e un tip pe cinste, deci fostul primar cu ochelari de soare şi geamuri fumurii la atelajul auto i-a chemat pe consilierii liberali la dânsul şi, lovit de caniculă, le-a spus gălbiorilor: „Băi, adică,  care este, cum este, adică,  vă ia mama dracu’ dacă voi votaţi să aibă imagine bună doctorul ăsta, Dolittle! Păi voi vreţi să-l iubeşte oamenii sau să vină je înapoi la primărie? Păi piscină le trebuie la oameni în Băbeni pe o căldură ca asta? Adică să face baie! Să vadă femei despuiate, să înşele muierile de acasă, să aibă gânduri şi pofte ascunse! Ia, mâine, la şedinţa de Consiliu Local, votaţi cum vă taie neuronul!”

Zis şi făcut, eunucii galbeni au votat împotriva topless-ului, şi Băbeniul, oraş măricel de Vâlcea, rămase fără piscină, din cauza unor pomohacisme galbene, cărora li s-a pleoştit termometrul sub prohab, în miez de august…

Asta, la Băbeni. La Câineni, ca să arate canicula că nu are partizanat politic, lovi brusc şi brutal în consilierii PSD şi în viceprimar. Şi nici că nu se putea mai bine, oamenii, cu şcoală multă, fiecare, absolvent de Şorbomboane şi Boxoforduri, oamenilor cu facultăţi exact cât are şi viezurele tărcat de pe Vârful Coţi începură să le tresalte hormonii neurofacultativi şi aruncară în aer primăria precum antropoidele din Serengetti.

Avură şi baftă, zău! Cine îl cunoaşte pe primarul Nicolae poate să spună orice, numai că ardeleanul de la Câineni nu are figură de civilizat nu! Şi atunci, grăjdarii roşii de Câineni se apucară de terorizat aparatul funcţionăresc. Intrară peste inginerul agricol, economist, secretar,  şi acolo îşi etalară onomatopeele şi ameninţară, strigară, urlară, de săreau medicii cu injecţiile în dotare să-i calmeze pe sicofanţi!

Vicele, prinţ de Drăgoeşti şi de Socola, ameninţă, se bătu cu popimea, cu toată lumea şi ceru să fie salutat cu „trăiţi, dom’ vice”, că ce pana lui, doar nu a citit pe Şhopenhauer la buda din fundu’ curţii de pomană şi nu a făcut sudoku în personalul de Turnu Roşu… e musai să existe respect la el în bătătură. Ce dacă suma de la IQ-ul propriu dă cu rest şi este subunitar?

Din cauză de caniculă, la Câineni, roşuleţii nici nu veniră la vreo 2 şedinţe de Consiliu Local şi purceseră să facă pe magnificii lui „Maro cu Moţ” prin curtea comunei, blocară toate proiectele, pentru că literele de pe hârtii sunt scrise prea adunat şi învăţătorul de la primară nu le-a povestit şi lor că există o operaţie numită „citit”.

Vreo 2 dintre ei sunt fugăriţi de gabori pentru că nu au pus timbre pe ţigările confecţionate în curte la ăi bătrâni… whoops! Că de, PSD a tunat şi i-a adunat la Câineni, aşa cum a făcut PNL la Băbeni.

PSD la Câineni şi PNL la Băbeni, prinşi cu tăietura la stomac, în pline alegeri locale, din lipsă de timp, se pitiră după boschete şi se şterseră apoi de lista de consilieri cu frunza de brusture… Din păcate, grămăjoarele de consilieri locali ale celor 2 partide put al naibii şi fac rău comunităţilor locale în locul pe unde au fost… zămislite.

Medicii celor 2 partide ar cam trebui să ia seringile la purtător şi apoi măsuri cu „zbanghiii şi coprofagoteii de la Băbeni şi Câineni, cât încă au unde îi duce…”

de Teneşi Williams

 

One comment

  • Incordarea existenta in Consiliul Local al comunei noastre e un semn bun ,chit ca protestul PSD-istilor e luat in zeflemea,al participarii constiente la administrarea comunei,Cauza conflictelor este totdeauna lipsa dezbaterii proiectelor ,intelegerea /neintelegerea eficacitatii lor pentru prezent si perspectiva,modalitatile de abordare civilizata a opiniilor si nu in ultimul rand grija de a se rezolva disensiunile in „Familie”/in comunitate ,massmediei prezentand doar victoria in indepartarea factorilor ce-ar fi putut prejudicia bugetul si prestigiul comunei.Apelul la reconcilere e bine sa porneasca de la ceilalti consilieri ,caci zeflemeaua nu vindeca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *