Râmnicu Vâlcea, locul 8 din ţară, ca oraş privind accesul la restaurante, pub-uri şi magazine

Oradea, Târgu Mureș și Timișoara se află pe primele trei poziții în clasamentul orașelor cu cel mai bun acces la magazine și restaurante, potrivit unei analize de piață.

Aşadar, clasamentul celor mai avantajoase zece oraşe din punct de vedere al accesului la magazine şi restaurante este completat de Târgu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Braşov, Bucureşti, Râmnicu Vâlcea, Cluj-Napoca şi Craiova, în ordinea notelor obţinute, reiese din analiza realizată de realizată de Storia.ro în colaborare cu agenţia de cercetare D&D Research.

Ultimele poziţii sunt ocupate de Alexandria, Ilfov şi Giurgiu, iar în clasamentul celor mai dezavantajoase zece oraşe din punct de vedere al accesului la restaurante şi magazine se mai află Brăila, Botoşani, Iaşi, Vaslui, Zalău, Buzău, Satu Mare.

În ceea ce priveşte regiunile cu cel mai bun acces la magazine şi restaurante, pe prima poziţie se află Bucureşti (inclusiv Ilfov), iar pe următoarele se află regiunile Banat şi Oltenia. Celelalte poziţii sunt ocupate, în ordinea notelor, de Crişana, Transilvania, Maramureş, Muntenia, Dobrogea şi Moldova.

Capitala ocupă a şaptea poziţie în clasamentul oraşelor cu cel mai bun acces la magazine şi restaurante, potrivit celor 42.000 de utilizatori care au evaluat Bucureştiul şi cartierele în care locuiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *