Cel mai important eveniment cultural al Vâlcii – Festival de Blues în Aer Liber de la Brezoi: 20 – 22 iulie 2017

În zilele de 20, 21 și 22 Iulie 2017, Parcul Central Brezoi se va transforma într-un templu al notelor muzicale, energiilor pozitive și vibrației speciale.
Nu mai puțin de 17 formatii de elită și invitați speciali ne vor purta într-o poveste de vară, de munte, cu toate esențele muzicale în stare pură.

Gazda muzicală a festivalului este Mike Godoroja, foarte cunoscutul nostru artist de blues-alternativ, care are in acest an un nou proiect ”NASCUT IN ROMANIA” si care s-a remarcat de-a lungul anilor si ca producător muzical a numeroase evenimente media si realizator de emisiuni radio – televiziune de profil blues, jazz şi rock.

ORGANIZATORI:
ASOCIAȚIA MENTOR ROCK din Râmnicu Vâlcea, în parteneriat cu PRIMĂRIA BREZOI și ABY STAGE BAR din Râmnicu Vâlcea.

Brezoi, Vâlcea, România 20-21-22 iulie 2017, ”Open Air Blues Festival Brezoi Vâlcea”, o destinație de vacanță pentru iubitorii de muzică, de frumos, de munte și aer curat!!
Evenimentul își propune să ofere publicului o experiență completă, venind în întâmpinarea participanților cu preparate culinare atent selecționate din specificul zonei. Vor exista de asemenea, pentru cei care doresc să savureze alături de bucatele tradițional muntenești, alese cu pricepere selectivă, băuturi bune, potrivite cu ceea ce se află în farfurie.
Cu entuziazmul caracteristic fiecărui ”inceput” Organizatorii promit și o mulțime de alte ”surprize”.

La aprox. 500 m de Parcul Central Brezoi (locul de desfășurare al festivalului) este amenajată o zonă de campare pentru corturi și rulote cu acces gratuit.
Situată în mijlocul arcului carpatic Valea Lotrului își asteaptă turiștii să o descopere, pe site-urile de profil pot fi găsite numeroase oferte de cazare în apropierea festivalului.

Locație superbă în inima munților.
Orașul Brezoi este situat aproape în partea centrală a României, în Carpații Meridionali, cuprinzând partea estică a grupei Parângului (estul și sud-estul Munților Lotrului, nordul Munților Căpățânii) și sud-vestul grupei Făgărașului (vestul Munților Cozia) în Depresiunea Lovistei sau Titesti-Brezoi (cuprinzând zona de confluență a Lotrului cu Oltul).
Vatra orașului cuprinde părțile joase din Valea Lotrului, la confluența acestuia cu răul Olt, cât și o parte din Valea Oltului, unde se află o serie de localități componente Brezoiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *