Un tir s-a răsturnat pe calea ferată la mănăstirea Cornet

Traficul auto între Sibiu și Vâlcea a fost afectat vineri dimineață din cauza unui accident în care este implicat un TIR. Acesta s-a răsturnat peste calea ferată la Cornetu.

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, vineri dimineaţă, pe DN7, în zona mănăstirii Cornetu din judeţul Vâlcea, iar circulaţia feroviară este blocată, din cauza unui tir răsturnat, în urma accidentului o persoană fiind rănită, potrivit Poliţiei Vâlcea.

 Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că circulaţia pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 218+100 de metri, în zona mănăstirii Cornetu (judeţul Vâlcea), după ce un tir a derapat. Cabina acestuia s-a răsturnat pe calea ferată, iar circulaţia feroviară este blocată.

În urma accidentului, şoferul tir-ului a fost rănit, fiind transportat la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Adrian Popescu. Iniţial, el declara că două persoane au fost rănite în accident.

La faţa locului este aşteptată o macara pentru ridicarea cabinei autotrenului de pe calea ferată, astfel încât traficul feroviar să fie reluat.

Accidentul s-a produs în jurul orei 6.30, conform oradesibiu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *