Vâlcea pe harta festivalurilor de muzică bună – „Open Air Blues Festival Brezoi” 20 – 22 iulie 2017

Vâlcea va intra pe harta festivalurilor de muzică bună, alături de alte celebre astfel de manifestări artistice cum sunt cele de la Vama Veche, Roşia Montana, Gărâna. Un festival pe care foarte multă îl aştepta, unul în care să primeze muzica de calitate, cu un public pretenţios.

Este vorba de Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea 2017, un eveniment maraton în care timp de 3 zile, multe formaţii de blues, Jazz Fusion vor concerta în aer liber, între 20 şi 22 iulie. Evenimentul este organizat de Asociaţia Mentor Rock în parteneriat şi cu sprijinul Primăriei Brezoi.

Gazda muzicală a festivalului va fi Mike Godoroja. Până la această oră, 12 trupe au confirmat prezenţa.

Nici nu se putea găsi o locaţie mai potrivită pentru un astfel de eveniment, oraşul Brezoi neîncetând, de ani buni, să fie, cu adevărat, un loc unde se adună oameni care cântă şi fac muzică bună.

Evenimentul va aşeza Vâlcea pe hartă şi va dezvolta toată Valea Lotrului şi se aşteaptă ca aici să vină iubitori ai genului din toată ţara.

„Sunt convins că acest festival se va consacra, Valea Lotrului va avea un nou stimulent pentru a fi vizitată, iar potenţialul ei, valorificat turistic. Există spaţii de cazare, iar noi, ca administraţie, vom continua amplul proces de transformare a Brezoiului într-o staţiune impecabilă”, a mai spus primarul din Brezoi.

Primăria Brezoi are mai multe locaţii pentru a amenaja locurile de campare pentru cei care vor opta pentru a veni cu corturile sau rulote.

Liviu POPESCU

 

One comment

  • Lody Ydol

    Brezoi merita totul un oras minunat, in ciuda stuaziei economice a produs si dezvoltat multe talente, multumim Primarului Robert!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *