Primarul din Deva condamnat la 6 ani inchisoare pentru conducerea sub influenţa alcoolului a fost încarcerat

Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a fost escortat de polițiști și încarcerat în Penitenciarul din Bârcea Mare, în urma punerii în aplicare a mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, a informat luni Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Polițiștii au anunțat, luni după-amiază, că primarul Muntean s-a prezentat singur la sediul IPJ Hunedoara, după condamnarea sa la șase ani de închisoare de către Înalta Curte de Casație și Justiție.

‘În data de 24.04.2017, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul București, pe numele unui bărbat de 53 de ani, din municipiul Deva, condamnat la 6 ani de închisoare de către Înalta Curte de Casație și Justiție București’, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara remis AGERPRES.

Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a fost condamnat definitiv, luni, de Înalta Curte de Casație și Justiție la șase ani închisoare cu executare, într-un dosar în care este acuzat de conducerea unui autoturism sub influența alcoolului.

Un complet de cinci judecători de la ÎCCJ a respins apelul declarat de Mircia Muntean și a menținut sentința dată de instanța de fond în iunie 2016.

Inițial, Mircia Muntean a fost condamnat în 2013 de Înalta Curte de Casație și Justiție la 4 ani închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu. Ulterior, în iunie 2016, el a primit, într-un alt dosar, tot la ÎCCJ, doi ani de închisoare pentru conducerea unui autoturism sub influența alcoolului. Cele două pedepse au fost contopite, iar Mircia Muntean va executa 6 ani închisoare.

One comment

  • ano

    Salut,

    Nu va speriati, suntem Anonymous si nu va vrem raul si nici nu cautam sa va facem rau!

    Dorim sa colaboram prin intermediul platformei web #Rezist http://resist.i2p.xyz , platforma web ce are ca principal obiectiv Distrugerea Coruptiei din Romania.

    #Rezist este prima Piata Online de Ponturi unde cei ce vor sa cumpere Ponturi despre Fapte de Coruptie(Angajatori) si cei ce vor sa vanda Ponturi despre Fapte de Coruptie(Turnatori) o pot face din acest moment in totala Anonimitate fiind platiti cu Bitcoin(BTC).

    #Rezist ofera un grad extrem de ridicat in ceea ce priveste ascunderea identitatii asfel incat cine cumpara Ponturi niciodata nu va sti cine i le-a vandut si vice-versa, #Rezist se afla intr-o retea(i2p Network) cu un grad extrem de ridicat de siguranta si anonimitate asfel incat daca vreun corupt va incerca sa ne doboare ii va fi aproape imposibil.

    In acest moment cautam Turnatori contracost pentru:

    Deturnari de Fonduri
    Functionari Publici Corupti
    Coruptie
    Abuz in Serviciu
    Bani Publici
    Mite si Spagi
    Fraude Electorale
    Inalti Demnitari Corupti
    Primari Corupti
    Spalare de Bani
    Amendamente Abuzive
    Federatia Romana de Fotbal
    Ministere&Institutiile Aferente
    Profesori Corupti
    Curtea de Conturi
    Oameni de afaceri Corupti
    Disparuti, Fugari, Cautati
    Demolari/Demolari Abuzive
    Retrocedari Abuzive
    Evaziune Fiscala

    Pe Curand,
    Anonymous

    #Rezist: http://resist.i2p.xyz

    Nota: va rugam sa asteptati si sa dati refresh paginii noastre de web daca nu se incarca rapid deoarece din cauza traficului abundent uneori platforma web se blocheaza. In acest moment Echipa #Rezist din spatele platformei lucreaza intens pentru inbunatatirea calitatii conditiilor de vizitare ale wbsite-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *