Florian Marin, înscăunat prefect de Vâlcea

De astăzi, Florian Marin, fostul comisar șef al Poliției vâlcene, este oficial prefect al județului Vâlcea. Acesta a fost învestit în funcție și a promis o strânsă și bună colaborare cu autoritățile locale și județene privind legalitatea, eficiența și transparența. Prefectul Marin a asigurat primarii localităților în număr destul de mare prezenți în sală, că este un funcționar public, va fi echidistant și le va fi alături în perioada următoare care va fi definitorie cu ceea ce și-a propus să pună în practică.

”Faptele sunt cele care îl definesc pe un om în funcția pe care o ocupă și mai puțin vorbele, iar împreună cu colectivul Instituției vom pune în practică cele trei principii care vor ghida activitatea prefecturii, legalitatea, eficiența și transparența”, a declarat Florian Marin, după numirea în funcție de către directorul general, Gheorghe Teodor,  delegat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

La ceremonia de învestire au participat directorii instituțiilor deconcentrate, primari, președintele Consiliului Județean Vâlcea, primarul municipiului Rm. Vâlcea și ÎPS Varsanufie.

În şedinţa de Guvern de miercuri, 22 martie 2017, Executivul a adoptat o serie de Hotărâri privind încetarea exercitării unor funcţii publice de prefect sau subprefect, precum şi numiri, printre care și a lui Florian Marin, iar fostul prefect Radu Renga a fost numit inspector guvernamental.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *