Conducera CJ Vâlcea condamnă intenţia de Primăriei Bălceşti de desfiinţare a Căminului de Bătrâni

Conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea dezaprobă iniţiativa Primăriei Bălceşti privind desfiinţare Căminului de Bătrâni din localitate.
Asta în contextul în care Consiliul Judeâean şi preşedintele Constantin Rădulescu au facut nenumărate solicitări de preluare a acestui centru.
Potrivit unei adrese, Primăria din Bălceşti a convocat o şedinţă ordinară după Paşte, în care unul din punctele de pe ordinea de zi priveşte desfiinţarea caminului Bălcesti. Consilierii PSD au anunţat că se vor opune acestui proiect, dar PSD nu are majoritate în Consiliul Local Bălceşti.
Ultima solicitare a CJ Vâlcea pentru preluarea căminului în cadrul DGASPC nu a fost luată în discuţie.
Contactat telefonic, Constantin Rădulescu spune „Nu înteleg această ambiţie legată de predarea clădirii către CJ Valcea. Nu o luâm doar la Râmnic. Pe perioada cât facem Centru de Îngrijire şi Asistenţă trebuie să avem clădirea. Revin, este o atitudine absurdă iar dacă este adevărat că primarul urmează să propună închiderea căminului e absolut strigător la cer, asta e părerea mea. Repet, totul cauzat de o ambiţie incredibilă şi sper că nu e una politică.  Întreb atunci, dacă vor vota închiderea acestui complex, noi suntem pregătiţi să preluăm beneficiarii dar vor rămane cu o clădire goală în centrul oraşului şi vor lăsa fără pâine vreo 35 de familii. Pentru ce? Pentru că nu vor sa dea către CJ o clădire pe perioada existenâei unui Centru de Ingrjire”, spune Rădulescu.
Potrivit acestuia ultima adresa prin care CJ Vâlcea propune rezolvarea problemei este din 12 aprilie 2017
AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *