Soţul Alinei Gorghiu a provocat un accident pe Valea Oltului

Lucian Isar, soțul parlamentarului liberal Alina Gorghiu, a fost rănit ușor după ce a fost implicat joi după-amiază, pe Valea Oltului, în accidentul rutier produs la Câineni.

În accidentul rutier, produs în jurul orei 16,00, au fost implicate un automobil, o autoutilitară și un autocamion.

Potrivit surselor menționate, Isar a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost transportat, conștient, de un echipaj medical la Spitalul Județean din Râmnicu-Vâlcea, starea lui fiind stabilă.

Lucian Isar conducea un automobil Porsche Cayenne, care a intrat pe contrasens și a lovit o autoutilitară, provocând și ieșirea de pe carosabil a unui autocamion, care a ajuns pe calea ferată paralelă cu drumul național.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, Loredana Sandu, joi, în jurul orei 16,00 pe DN7, în zona Câineni, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, o autoutilitară și un autocamion. Bărbatul aflat la volanul autoturismului a fost rănit ușor.

Inițial circulația rutieră a fost oprită, apoi s-a desfășurat alternativ, pe o bandă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea a mai precizat că autoturismul a intrat pe contrasens și lovit întâi o autoutilitară, iar apoi un autocamion. Autocamionul, încărcat cu alamă, a căzut pe calea ferată, circulația feroviară fiind în continuare oprit pe secția 201, până la ridicarea autocamionului cu o macara.

One comment

  • Laurian C.

    Daca este sot de fosta presedinta galben – portocalie , considera ca i se permit toate incalcarile de Lege. Ar fi bine sa fie adusi cu picioarele pe pamint toti acesti parveniti inginfati , care pocnesc de mindrie. Dar se pare ca in acest caz este vorba de o mindrie prosteasca. Nu e o mindrie sa fii sot de presedinta penibila si plina de ea. Nu stiu daca justifica aceasta inginfare cu ceva.
    Institutiile sattului – care nu prea exista , avind in vedere cine le conduc- ar trebui sa-si spuna cuvintul , mai ales in acest caz , deoarece „nimeni nu este mai presus de Lege”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *