Senzaţie! Un teleormănean a fost arestat după ce a jefuit o librărie

Politistii din municipiul Galati s-au confruntat cu un jaf putin mai diferit. Un teleormanean de 33 de ani a ajuns dupa gratii dupa ce saptamana trecuta a jefuit o librarie.

“La data de 7 martie a.c., ora  09.15, politistii galateni au fost sesizati de o angajata a unei librarii despre faptul ca, in timpul noptii, persoane necunoscute au patruns, prin fortarea unei ferestre, in punctul de lucru al societatii situate pe strada Domneasca, de unde au sustras dintr-un corp de mobilier suma de 2000 lei, trei camere foto si doua obiective. In urma investigatiilor efectuate, politistii au identificat persoana banuita de comiterea infractiunii de furt, un barbat de 33 ani, din judetul Teleorman, care in prezent locuieste fara forme legale pe raza municipiului Galati. Astfel, la data de 10 martie, politistii din cadrul Sectiei 1 au efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta concubinei barbatului, ocazie cu care a fost gasita una din cele trei camere foto sustrase. Ulterior, politistii au stabilit ca celelalte doua camere si obiective foto au fost amanetate la o societate de profil, acestea ramânând in custodia firmei pâna la finalizarea cercetarilor”, a se arata intr-un comunicat IPJ Galati. (infobraila.ro)

Dacă ne gândim că hoţul e din Teleorman şi că nu ştiu aşadar cum arată o librărie în realitate, a rămas absolut siderat când a văzut pe rafturi nişte cutii cu multe foi în ele care se deschid pe o singură parte…

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *