La Olănești se continuă reabilitarea infrastructurii și va amenaja o bază sportivă

Odată cu lansarea depunerii proiectelor la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, toți primarii localităților vâlcene au fost pregătiți cu proiecte care au fost depuse pentru implementare. Sorin Vasilache, primarul orașului Olănești, are mai multe proiecte ce privesc modernizarea orașului și ridicarea standardului de viață.

Așadar, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, s-a depus proiectul de reabilitare și modernizare a drumurilor Olănești Sat și Cheia, în lungime de 10 km. ”Aceste două drumuri din satele Olănești Sat și Cheia, au o lungime de 10 km si trebuiesc asfaltate, cu rigole, consolidări etc, precum și drumul de legătură cu localitatea Muereasca care este închis și este în implementare, de asemenea, pe un alt proiect.”, spune Vasilache.

Amenajarea unei baze spotive, este un alt proiect, depus pe OG 28, chiar lângă liceu, care cuprinde două terenuri sintetice, de mici dimenisiuni, de fotbal și tenis, cu iluminat  și nocturnă, precum și utilitățile aferente. Edilul a mai spus că dorește și extinderea iluminatuui public, dar și construirea unui sistem de iluminat public stradal care cuprinde extinderea rețelei pe stăzile Forestierilor, Tudor Vladimirescu și Tisa. Și nu în ultimul rând, consolidarea și refacerea drumului județean 656, Olănești-Comanca-Tisa, în lungime de 8 km, drum afectat de calamitățile din anul 2014.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *