Ionel Michiu (PNL): Guvernul de tehnocraţi a fost o nenorocire pentru România

Primarul liberal Ionel Michiu, cunoscut pentru declaraţiile sale curajoase cu privire la politica propriului partid, a declarat că „guvernul tehnocrat al lui Cioloş a fost o nenorocire pentru România”.

„Stau şi mă întreb pentru cine au guvernat oricum un an de zile? În orice caz, nu pentru români sau România. Comuna Stăneşti, ca multe altele din România, a fost văduvită de fonduri pentru dezvoltare. Sincer, guvernul de tehnocraţi al lui Cioloş a fost o nenorocire pentru România. Campania electorală a fost pentru noi, primarii PNL, un test de anduranţă. Ce trebuia să le spun oamenilor, că noi îl susţinem pe Cioloş, care nu a mişcat un deget pentru comunitate? Mă întreb ce a făcut domnul Giosan acolo, fiind consilierul premierului”, a spus Michiu.

Acesta spune că cel mai mare dezastru pentru PNL a fost menţinerea Alinei Gorghiu în funcţie şi incapacitatea liberalilor de a promova un premier din propriul partid, care să „ţină cu România”.

„Trebuie urgent o strategie pentru PNL, atât la nivel naţional, cât şi local, altfel PNL riscă să dispară sau să devină un partid care nu mai contează politic. Restul sunt teorii, iar soluţiile de avarie sunt mai periculoase decât cele radicale”, a mai spus Michiu.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *