Căminul de Bătrâni Ostroveni va fi administrat de primărie; 1.500 de lei costuri pentru un rezident

Căminul de Bătrâni din Ostroveni va fi administrat de municipalitate, asta după ce Primăria Râmnicu Vâlcea a reziliat contractul cu acea aşa zisă fundaţie a Cavalerilor de la Malta, care nu au făcut nimic din ce se angajaseră.

„După aceată reziliere, căminul care este dotată cu mobilier modern, cu aparatură medicală, care este unul potrivit standardelor europene, va fi administrat de municipalitate. Se pot face deja înscrieri pentru rezidenţă. Ce vom face noi acolo? Vom amenaja parcul din curtea căminului, vom pune la punct sala de cinema, clubul unde rezidenţii vor socializa. Vom face contracte cu firme de frizerie şi coafură. Vom achiziţiona un microbuz, pentru a face excursii măcar o dată pe săptămână, funcţie de vreme, la mănăstiri sau în alte locuri”, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, primarul Mircia Gutău.

Costul cu întreţinerea unui vârstnic se ridică la aproximativ 1.500 de lei, bani pe care îi vor asigura rezidenţii sau aparţinătorii, iar municipalitate ar putea să suporte eventual diferenţa.

Căminul de bătrâni din Ostroveni are aproximativ 90 de locuri şi a fost finalizat acum 5 ani. Din păcate, de atunci, toate soluţiile privind administrarea acestuia au eşuat.

AP

7 comments

 • Elena Ciobanu

  As dori un nr. de telefon pt informare in detaliu. Multumesc!

 • Duican

  As dori mai multe informatii sau un numar de telefon unde sa ma informez.
  Multumesc

 • Andreea

  Recomand acest azil. Este foarte curat , mancarea este buna si diversificata. Au tot timpul personal medical si medic la dispozitie. Sunt 2 persoane in camera, au propria baie. Pot iesi sa se plimbe, au copaci, au bancute sa stea afara. Este mai scump, dar daca puteti sa faceti un efort nu veti regreta. Sora bunicii mele este aici si suntem impacate de locul acesta. Poti sa-ti viziteti rudele la orice ora, nu ascund ce mancare le dau. Sunt profesionisti.

 • Deocamdată doresc să-mi transmiteți un număr de telefon pentrucă a-și dori
  să mă internez în căminul dvs cât mai urgent. Am 74 de ani dar sunt pe picioarele mele
  dar am motive să vin la dvs. Mulțumesc anticipat.

 • Adela Iorga

  As dori un nr de tel va rog frumos!!

 • Alina Irimia

  Buna ziua
  As dori sa stiu daca mai aveti locuri,am bunica de 81 de ani cu o usoara forma de demetia.
  Puteti va rog sa imi dati mai multe informatii
  Va multumesc

 • Catalina

  As dori mai multe informati ,
  si un numar de telefon !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *