Trei zile de protest în centrul Sibiului pentru ursul împuşcat de autorităţi

Aproape 3.000 de persoane sunt așteptate vineri seară să participe la o acțiune de protest organizată de către Societatea Civilă Sibiu, în zona centrală a orașului, începând cu ora 18.00.

”Cererea pentru organizarea unui protest pe această temă a fost depusă la Primăria Sibiu. Organizatorul solicită aviz pentru un protest care să aibă loc în zilele de 14, 15 și 16 octombrie, între orele 18.00-20.00, pe traseul Piața Mare – str. Nicolae Bălcescu – strada Andrei Șaguna – Parcul Astra – str. Nicolae Bălcescu – Piața Mare”, a explicat Mirela Gligore, purtător de cuvânt la Primăria Municipiului Sibiu, pentru Ora de Sibiu.

Șeful Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu a oferit detalii importante despre ursul împușcat miercuri la Sibiu. Pompiliu Varga spune că acesta provine dintr-un fond de vânătoare limitrof Sibiului și, cel mai probabil, a ajuns în oraș după ce a fost hăituit de câini.

Sunt multe semne de întrebare legate de ursul ce a fost împușcat miercuri dimineață la Sibiu. Câteva dintre ele au primit răspuns de la directorul Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu. Acesta a precizat, pentru început, că vânătorul ce a împușcat ursul nu este membru AJVPS. ”Vânătorul nu este din cadrul asociației noastre. El face parte dintr-o altă ascociație din județul Sibiu. A fost solicitat acolo pentru că el deține un fond de vânătoare limitrof. Convocarea lui a fost făcută de către poliție și în coformitate cu legea”, a spus Varga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *