Faurecia oferă 600 de locuri de muncă, salariul între 350 şi 500 de euro

Compania Faurecia a ţinut să dezmintă zvonurile apărute în ultima perioadă cu privire la salariile mici şi condiţiile improprii de muncă.

„Am fost chiar rugat să transmit acest mesaj din partea conducerii subsidiarei locale a concernului Faurecia. În primul rând, comenzile companiei sunt deja realizate până în anul 2020. Compania are nevoie urgentă de 600 de angajaţi. Salariul minim este de 350 de euro şi acesta poate urca, funcţie de perfomanţă, până la 500 de euro. Francezii au garantat că, în cel mai scurt timp, o nouă companie va veni la Budeşti şi va avea nevoie de 1000 de salariaţi”, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, Mircia Gutău.

Primarul Râmnicului a mai adăugat că va organiza puncte de recrutare în oraş pentru a facilita angajarea celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

De altfel, până la sfârşitul anului, la Budeşti, în zona industrială, vor fi fost create deja 3000 de locuri de muncă,  asta doar în 2016.  Iar autorităţile speră că şi în 2017 va continua la fel de accelerat ritmul dimensionării pieţei de muncă.

În acest moment, un investitor privat a depus actele pentru crearea unui parc industrial atestat, pe care doreşte să îl pună la dispoziţia unui concern din China.

Pe de altă parte, cei de la Faurecia ridică o nouă hală, iar o companie din Belgia va dezvolta o unitate  de producţie în zonă.

Executivul local din Budeşti analizează o strategie privind dezvoltarea unui sistem de infrastructură în zonă, o extindere a reţelelor de drumuri, astfel încât accesul spre şi dinspre localitate să fie mai lesnicios.

Există şi planuri pentru dezvoltarea unor zone imobiliare şi a unor şcoli şi grădiniţe pentru angajaţii din perimetrul industrial Budeşti.

Cei de la CNADNR au în pregătire sensul giratoriu de la staţia PECO, altfel spus, perimetrul industrial din Budeşti, treptat, devine o a doua inimă economică a judeţului.

„Pe de altă parte, ne bucură şi faptul că pe platforma Râureni lucrurile încep să se limpezească. Din punctul meu de vedere, nu putem să punem în competiţie Budeştiul cu Râureniul, cele două zone industriale eu spun că se completează sau, dacă privim geografic, cele două perimetre industriale formează un întreg, de la Budeşti până la Râureni, pentru că majoritatea investiţiilor creează această falie de Sud-Est a oraşului. Acesta este momentul de cotitură al judeţului, care, în 5-6 ani, poate schimba complet situaţia economică, în sens pozitiv, pentru economia vâlceană”, spune Ion Vlădulescu, primarul din Budeşti.

Dacă putem vorbi în termeni economici, Budeştiul reprezintă tigrul vâlcean al economiei, zona care a produs minuni în ultimii doi ani. Dacă acum trei ani erau doar două reprezentanţe auto în perimetrul de după Barajul Râureni, deja zona este un şantier în plină ascensiune, motorul economic al Vâlcii de est turează deja la maximum, mai ales după ce motorul Râureni dădea semne de gripare.

AP

20 comments

 • Buna, in sfarsit am aflat aceasta pagina despre Faurecia oferă 600
  de locuri de muncă, salariul între 350 şi 500 de euro.
  Pot spune ca saitul ramnicuvalceaweek.ro este unul dintre mai folositoare saituri
  web de pe web-ul romanesc. Mult spor in continuare.

 • Luta Daniel

  Bună ziua , cum fac sa ma angajez și eu acolo ? Câteva informații poate sa mi dea și mie cineva ? Va rog !

  • Bodescu Loredana

   Am 20 ani,caut de lucru.Ma intereseaza nivelul de crestere profesional,programul de lucru,pregatirea profesionala,de ce posturi aveti nevoie.Eu am terminat Colegiul Economic la administratie.Imi place sa lucrez cu PC-ul.Am talent si la desen-grafica in creion dar nu am pregatire profesionala.Sunt dispus sa cresc profesional.Salariul este doar pt.necalificati,cel de 350-500€?Programul de lucru?M-am inscris la facultatea de Giografie in Calimanesti.Sambata si duminica am cursuri,uneori si vineri.Multumesc pt.timp.Ma numesc Mihai.

 • Luta Daniel

  0740648567

 • Sicra-Eugenia-Ana

  Buna ziua sunt interesata de un loc de munca asi dori sa stiu daca se asigura si trasport sunt din Axente Sever va multumesc. Va rog ! raspunde

 • Am lucrat la Olchim sunt specialist Mecanica sector Dinamic= utilaje instalari, centrari , inspectii reparatii masini ,pompe ,motoare, comptressoare ,ventilatoare ,presse, bande transportare etc. Am lucrat in Asia, Africa, America –Libya , Qatar ,Kuwait ,Saudi Arabia , Khazastan Rusia ,Algeria, Venezuela , Italia
  Cunosc Enghleza
  Va rog sa ma contactati

  Cu respect
  Alecsandru Burican Rm Valcea str; Republicii

  • Am lucrat la Olchim sunt specialist Mecanica sector Dinamic= utilaje instalari, centrari , inspectii reparatii masini ,pompe ,motoare, comptressoare ,ventilatoare ,presse, bande transportare etc. Am lucrat in Asia, Africa, America –Libya , Qatar ,Kuwait ,Saudi Arabia , Khazastan Rusia ,Algeria, Venezuela , Italia
   Cunosc Enghleza
   Va rog sa ma contactati

   Cu respect
   Alecsandru Burican Rm Valcea str; Republicii

 • Grimm Claudia

  As dori și eu detalii pt angajare . Am 43 de ani.0749362229

 • Niculescu Tudorita

  As dori si eu detali pentru angajere am 57 de ani

 • COJOCARIU BOGDAN

  Am 20 ani si as vrea sa lucrez la faurencia daca necesita am si autorizatie de stivuitor ist

 • As dorii detalii pentru angajare !!!

 • Popa Ionela Mihaela

  Asi dori si eu sa ma angajez .Am 21 de ani
  0727532259

 • M ar interesa si pe mine un loc de muna la Faurecia am 29 de ani 0745556998

 • Rotaru Catalin

  As dori sa aflu mai multe detalii,sjnt interesat de un job la Faurecia,multumesc.
  Am 35 de ani si sunt din Ramnicu Valcea,acesta este nr meu de telefon :0748554691

 • Doi cusatori din dragasani dorim sa lucram pentru dumneavoastra 0769430059 am sunat si nise anchide telefonul

 • Dorim sa lucram pentru dumneavoastra doi masinisti cusatori
  0769430059

 • Cercel

  Ma numesc Cercel Cristina. Am 28 de ani. 0751793064

 • ma numesc dudea ion am 31 de ani 0744869139

 • maria emilia

  buna ma numesc nicu catalin am 32 de ani si as dori sa ma angajez si eu la faurisia va rog frumos sa ma contactatii daca aveti nevoie la nr de telefon 0740918748 astept va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *