Buican a votat pentru singurul proiect care va duce la o dezvoltare economică a judeţului

Candidatul liberal pentru preşedinţia CJ Vâlcea, deputatul Cristian Buican, a votat pentru singurul proiect politico-administrativ care va face din judeţ unul competitiv la nivel naţional.

„Am votat pentru Vâlcea europeană, pentru singurul proiect politico administrativ care va duce la o dezvoltare economică accelerată a judeţului pe toate palierele. Am votat pentru o infrastructură europeană, corelarea judeţului cu două autostrăzi Sibiu-Piteşti şi Piteşti-Craiova, pentru locuri de muncă, pentru un turism de top 5 şi am votat pentru normalitate”, a precizat liderul PNL Vâlcea.

Potrivit centralizărilor Prefecturii Vâlcea, la alegerile locale din 5 iunie 2016 sunt înregistrate cu drept de vot 335.811 persoane. Cei mai mulţi sunt în municipiul Râmnicu Vâlcea, 99.253 de alegători care îşi vor putea exprima dreptul la vot în cele 88 de secţii de votare amenajate.

De asemenea, pentru cei 11.567 de cetăţeni cu drept de vot din municipiul Drăgăşani au fost amenajate 14 secţii de votare. AGERPRES/(A- autor: Liviu Popescu, editor: Karina Olteanu)

FOLOSIREA ACESTEI ŞTIRI ÎN MEDIUL ONLINE IMPLICĂ CITAREA SURSEI CU LINK SPREwww.agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *