Armand Cupăreanu, cel mai tânăr candidat vâlcean, al PNL, pentru funcţia de primar la Diculeşti

(foto al treilea din stânga)

PNL a mai marcat un punct în blietzkriegul său electoral, reuşind să aducă în avanposturi un tânăr charismatic, ce ocupă deja, de pe poziţia de favorit, reduta numită  Diculeşti.

Astfel, Armand Cupăreanu, un tânăr de 35 de ani, mai puţin vorbăreţ, dar un personaj practic şi pragmatic, a devenit cel mai tânăr candidat la funcţia de primar şi preşedintele organizaţiei PNL din Diculeşti.

Armand a câştigat detaşat sondajul de opinie din localitate, fiind perceput de localnici drept cel mai bun pentru a le fi gospodar. PNL loveşte astfel într-un alt fief electoral PSD, spărgând monopolul sudului.

Şi, dacă mai adăugăm faptul că Diculeştiul are şi cea mai dinamică componentă pe linia tinerilor, având un complex de agrement şi o populaţie care chiar se implică în viaţa obştei, atunci e clar de ce Armand, asistent social, este favoritul diculeştenilor. Nu ne îndoim astfel că, pe 6 iunie, aici, la Vâlcea, vom avea cel mai tânăr primar de comună.

Dacă săptămâna trecută, pentru câteva ore, s-a fredonat cântecul lebedei pentru PNL Vâlcea, iată că, vineri, acelaşi partid vine cu sânge proaspăt, cu o provocare pentru generaţiile din partid.

Armand este un tip extrem de calculat, lucrează algoritmic, este şi plin de viaţă, dar are şi o maturitate bine dimensionată atunci când e cazul. Şi mai e ceva, Armand are bun simţ şi decenţă în comportament, preferând, mai degrabă, să fie un modest şi să nu se hazardeze în lucruri pe care nu le stăpâneşte.

Cu Armand Cupăreanu, Diculeştiul are o altă perspectivă de dezvoltare. Îi ţinem pumnii în prima lui confruntare electorală din viaţă, pe care nu ne îndoim că o va aborda cu maximă seriozitate.

„La vârsta mea, era normal să activez pe dreapta, cred că omul este măsura tuturor lucrurilor şi este responsabil pentru propria-i bunăstare. Statul, evident, are un rol minimal, dar un rol care să-l sprijine şi să-l ajute pe om cu un cadru legal pentru ca acesta să-şi atingă obiectivele sale de confort”, spune cel mai tânăr lider de organizaţie PNL din Vâlcea.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *