În Băbeni vor continua asfaltările, modernizarea zonei Valea Mare şi se vor monta 30 de camere de supraveghere

Primăria Băbeni a reuşit în anul 2019, prin lucrările de investiţii să modernizeze total zona blocurilor, prin amenajarea parcărilor, amplasarea unor parcuri de joacă pentru copii, trotuare.

Lucrările de investiții au însemnat și reabilitarea școlilor, a dispensarului medical, a Casei de Cultură, modernizarea iluminatului public, schimbarea uor conducte de apă în zona Tătărani, finalizarea a 2 poduri în satul Români, rigolizarea șanțurilor, modenizarea parcului central și multe alte investiții.

În perioada următoare, primarul Ştefan Bogdan spune că vor continua asfaltările pe străzile Ungureni, Români şi Uzinei şi rigolele în cartier Tătărani

Totodată se continuă schimbarea conductei de apă  în Tătărni ira în zona blocurilor se vor amenaja alte 4 noi părcări.

„În Valea Mare, vor fi amenajate şanţuri si rigole, vom continua amenaja trotuarelor, a unui parc la şcoala din Valea Mare dar şi un parc  în faţa Casei de Cultură. Vom monta alte 30 de camere de supraveghere în puncte de maxim interes pentru siguranţa şi securitatea cetăţenilor. Vom extinde reţelele de gaze naturale pe mai multe străzi”, spune primarul Bogdan.

Oraşul Băbeni a făcut un salt uriaş în anul 2019, ajungând al 4 -lea din punct de vedere economic, astfel dacă în 2018, încheia exerciţiul bugetar, cu 3.200 mii lei, în acest an, contribuţia agenţilor economci a depăşit 4.500 mii lei.

Aşadar, fosta comună de până în 2003 este, imediat după Călimăneşti, un oraş economic industrializat, cu mai multe zone unde cei 200 de agenţi economici au dezvotat afaceri în industria lemnului, în confecţii metalice, în comerţ, în construcţii.

Şomajul nu există iar dispunerea sa pe ruta comercială nord sud, Râmnicu Vâlcea – Slatina, cât şi est vest, asigurând prin Tomşani legătura cu Horezu, au fost parametrii suficienţi pentru a mări numărul locurilor de muncă.

AP

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *