Comuna Suteşti va avea femeie primar, o tânără de 32 de ani – Carmen Lixandru

Suteşti, de aici încep castelele de fân cosit sau de aici începe Drăgăşaniul. O localitate elegantă, un mic oraş de sud, se poate spune, loc unde via nobilă şi livezile au intrat în primăvara asta, mai cu stil, delicate dar şi regale prin atitudine.

La Suteşi timpul curge frumos, locul a fost o proiecţie pe pământ a ceea ce au cerut sfinţii. La Suteşti, iasomiile se pegătesc de floare, soarele se strecoară cuminte pe după poieni iar vântul smulge puf de păpădie, pe care îl aruncă înapoi spre cer să facă aripi îngerilor care au păzit această cetate.

Dar mai este ceva, Suteşti va avea cel mai tânăr primar din Vâlcea iar ce este mai important, primarul din Suteşti va fi femeie. O tânără care porneşte la cea mai importantă provocare a vieţii, la a păstori comuna îngerilor din sud de Vâlcea.

Carmen2Carmen Lixandru are doar 32 de ani, o femeie frumoasă, genul impecabil, cu o educaţie aristocrată,  avocat de profesie. Un foarte bun om de afaceri şi care în prezent ocupă funcţia de director al Centrului pentru vârstnici.

Carmen este mândră că face parte din esenţa acestui loc despre care spune că este cel mai frumos tărâm al Vâlcii.

„Ce pot spune, Suteşti areo geografie proprie, este localitate de lângă Drăgăşani care a devenit un cartier al celor care vor să aibă o casă la ţară. Comuna se dezvoltă urbanist, va face parte obligatoriu dintr-o conurbaţie, care inlcude Drăgăşaniul. Îmi doresc dezvoltarea localitatii într-un autentic pol metropolitan. Ce înseamnă asta locuri de muncă, o competitivitate salarială, o felxibilitate a forţei de muncă,  finalizarea titlurilor de proprietate, atragerea de investitori. Nu omit că exeperineţa de primar  cu patru mandate, a tatălui meu este clar unul dintre atuu-urile pe care mă bazez”, spune Carmen

Proiectele viitorului primar, candidat PSD,  sunt ample – infrastructură, trotuare, iluminat modern, un mic oraş în miniatură, să „nu se simtă diferenţa dintre urban şi rural”. Se aşteaptă chiar o prezenţă a dezvoltatorilor imobiliari în zonă, a celor care ştiu însă să respecte şi natura şi bunul gust.

Carmen aduce aşadar prospeţime, tinereţe, dorinţa de a face, de a crea, de a dovedi. Are toate ingredientele pentru a păstori această comună din iunie 2016.

Loading...

5 comments

 • Calugaru Marian

  Vorbe frumoase …Dar sa nu uitam ca nu e totul chiar „roz” in comuna Sutesti .Mai exista si azi strazi neasfaltate (Fusaru) .Sa nu uitam cine este baronul local al comunei ..

 • gigi

  Dar de ce taticutul nu mai ,cadideaza?,nu cumva a fost prins cu mana in MALAI si si-a inpins fata la inaintare ca el nu mai are voi e sa candideze

 • Cineva

  Probabil ca daca nu era prins Ion Stanescu, fata lui nu urma sa candideze, continua cu furatul. Casele, cate a facut, cate are, oare cu ce bani le-a facut? Banii contribuabililor, desigur.
  Ar trebui sa candideze altcineva, nu tot „Stanescu”.
  Sa nu uitam ca avem strazi in intuneric (sau aveam), si mai multe neasfaltate.

 • Stanescu Dumitru

  Pol metropolitan fara canalizare? Fara infrastructura? Acestea sunt conditiile minime pentru dezvoltare rurala si atragerea investitorilor, a cetatenilor care doresc sa se stabileasca in aceasta localitate. Unde exista canalizare, aceea nu functioneaza, s-a facut fara cap. Sume investite degeaba.

 • ion ion

  Azi 22.08.2019 canalizarea nu functioneaza, banii s au papat si canalizarea nici nu este implementata pe toata comuna , de functionat nici atat. DNA ul ce face nu se sesizeaza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *