108 apartamente ANL recepţionate de Primăria Râmnicu Vâlcea

Primăria Râmnicu Vâlcea va recepţiona marţi 108 de apartamente ANL, apartamente cu o cameră şi cu două camere din ultimul ansamblu construit.

„Acestea au fost gata încă de anul trecut numai că a durat mult până când cei de la centru au venit pentru a fi recepţionate. În cazul construcţiei blocurilor ANL, Primăria Râmnicu Vâlcea nu are alt rol decât în momentul când pune la dispoziţia Agenţiei Naţionale terenurile pentru blocurile ANL. Restul, în ceea ce priveşte licitaţia, construcţia, dirigenţia se ocupă Agenţia. Alocarea lor nu a ținut de Primăria Râmnicu Vâlcea, ci de Agenția Națională pentru Locuințe din Bucureşti, care a promis inițial că va face recepția anul trecut înainte de Crăciun, apoi în ianuarie 2017, apoi în februarie. Într-un final recepția la noile locuințe se va face aşadar mâine la ora 11.30, iar în prima săptămână după Paşte, beneficiarii, care au fost aprobați in Consiliul Local încă de anul trecut, vor primi cheile „, spune viceprimarul Eusebiu Veţeleanu.

De altfel, alte două noi cvartaluri de blocuri ANL se vor construi în Râmnicu Vâlcea, unul pe Morilor, al doilea pe Stirbey Vodă, după cum a anunţat vineri într-o conferinţă de presă primarul Mircia Gutău.

„Astfel au fost daţi agenţiei care se ocupă cu construcţia de locuinţe ANL, 5000 de metri în zona Morilor. Aici, am fi avut obiecţii cu privire la zona respectivă şi ştim cu toţii de ce. Dar mă gândesc că odată cu dezvoltarea acestor ansambluri de locuinţe şi sosirea unor noi cetăţeni şi cei vechi se vor mai civiliza şi nu va mai arăta cum arată astăzi. 3000 de metri au fost alocaţi pe Stirbey Vodă, în zona Şcolii Nr. 3. Deci este o veste bună pentru cei care aşteaptă locuinţe ANL”, a spus Gutău.

În Râmnicu Vâlcea, în ultimii 10 ani au fost contruite mai multe locuinţe ANL, majoritatea în Ostroveni pe faleză, acolo unde a apărut chiar un microcartier ANL, de la Casa Tineretului până spre Ostroveni Sat. Şi al doilea punct, a fost zona Morilor.

AP

Loading...

One comment

  • Vlasceanu Victoria Elena

    Bună dimineața! As vrea să mă înscriu și eu ptr un apartament dar nu am nicio idee cu cine pot discuta.Un nr de telefon dacă se poate..Va mulțumesc frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *